Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 5556575859 94> |
Korisnik | ||
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
samo nemojte o snijegu odma se ražalostim kada pomislim kako će naše biljke izgledati za mjesec dva, a onda opet pomislim na proljeće kada se poćne buditi i ponovo zašarene naši vrtovi samo akobogda pa zapamtimo , gute fre prošetala tvojim vrtom i uživala u ljepoti ali me na kraju rastužio ovaj komentar sa snijegom ali uživajmo još malo u ljepoti naših vrtova
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nemojte spominjati lanjski snijeg, uzivajmo u cvijecu.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa onda , ako hoces , saljem ti , trebam samo adresu u PP ! |
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako se ne varam , tvoju adresu imam , ne ne , sigurna sam ! |
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Smail , vjerojatno se sjecas , kad sam se vratila sa onog sjevera bila sam jako jako zalosna ! Zahvaljujuci nasoj velikoj cvijetnoj obitelji to danas izgleda kao da se nikada nije dogodilo ! |
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lako je tebi govoriti kad si puno mladja od mene ! Ako ja ne unistim korov onda ce on mene ! |
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Klaudi , tvoja slikica djeluje u ovim vrucim danima poput najfinijeg ljetnog koktela ! ! |
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Fany , nek te ne rastuzuje , mi znamo da je tok prirode tok zivota pa ako je to najvece zlo koje ce nam se dogoditi onda dobro , samo , ja nam takodjer zelim da ga ne bude puno i da ne traje predugo ! |
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Eh , Carol draga , kad bi ja imala carobni stapic onda bi ja njega poslala na neki drugi planet ali ovako ? |
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nihooooooo ? To se ti nama nesto rugas ? Cekaj cekaj draga , zabijeliti ce on , samo nek nas ne zatrpa i ne zaledi ! |
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
draga moja zagorka, kod tebe je sve lijepo i rascvjetano sljez je krasan i sad vidim kako će kod mene izgledati iduće godine :) i ne kudi zagorku zemlju...nije ilovača ni tako loša..ipak zadrži dosta vlage kad je to potrebno
pusa draga i pozdravi M :)
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma ne kudim ja nasu zagorsku zemljicu ! Tu i tam se tak posusi da ni stihaca nemre nis napraviti !
Kum je donesel gavez za tebe i Carol , veli da vam je obecal a ja to cuvam u frizideru ! |
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo i mene na tvom prelijepom zagorskom bregeku
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bas mi je drago da si mi malo dosla u posjetu !
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Virnula sam malo pa da ti mahnem
|
||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja, i ja! I nauživala se gledajući kako ti sve lijepo napreduje!
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo i mene u tvom vrteku nakon nekog vremena. Bome ti se gredica lijepo zašarenila, pravi užitak. Vidi se da je redovno zalijevaš, a drugi tjedan bude kiše pa bu lakše.
A za moćvarni hibiskis te moram ispraviti. To je poklon od Carol.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga moja moon , svaki put ti se jako razveselim kad te vidim ! Tako sam sretna da sam imala priliku i osobno te upoznati ! Nadam se da ce nam se u dogledno vrijeme putevi opet sresti ! |
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga , moram te malo razocarati ! U momentu je bolje da ju malo sakrijem ! Ova vrucina a i moje bolesno koljeno ucinili su svoje ! Nadam se da ipak nece biti vece stete ! |
||
Odgovori | Stranica <1 5556575859 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |