enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 5556575859 221> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad si sadila reznice hortenzija
bit će novi kamenjar cenije imaš lijepe kate a grožđe primamljivo |
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus drag si mi gost
Nataly delfinium obavezno ošišaj a što se tiće gonfrena vjerovatno je bilo puno osušenih latica a malo sjemenki to mi se lani dogodilo i sa suncokretima zato ove godine samo sjeme ostavljam a ne latice mari5510 te reznice su anđeoske trube odrezala sam ih negdje prije mjesec dana i lonce držala u hladu, reznice hortenzije i ruže sam držala na mjestu gdje ima sunca i sve su se ispekle |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu zamisliti kakav kamenjar će to biti inače prelijepe slike i biljke kod tebe kao i uvijek.
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Time is something you can never get back..
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54 jako sam ponosna na mms i zaručnicu kako su se zainteresirali za moje rodno imanje i žele tu živjeti , čak su dovukli i ovo teško kamenje
misty-da potpuno se slažem s tobom što se tiće kadifa , u vrtlarstvu stvarno čovjek uči dok je živ ,ja stvarno imam već i dosta godina i iskustva u ovom poslu i svaka sezona mi donosi nove spoznaje i ideje za iduću godinu |
|
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijep već sad izgleda a tek kad se sve uredi
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je kad mladi ljudi pokazuju zanimanje za nešto lijepo......Ovo viđeno je zaista lijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arim i milica7 naši mladi su i jučer popodne bili vrijedni preslagali su jednu hrpu starih dasaka a ja upravo idem u gruntovnicu darovala sam mlađem sinu novu kuču pa idem po vlastovnicu da može dići kredit za dovršenje i nagodinu svatovi
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto koliko divnih novosti kod vas - dar roditelja sinu, pa vjenčanje, pa unuci...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga nona
Cvijeće ti je prekrasno!
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne fotke
čestotam na darovnici daj Bože da bude velika fešta uskoro |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno, lijepo i zdravo
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala moon drago mi je da tako misliš
|
|
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kod tebe svaka slika sve ljepša i ljepša
|
|
Odgovori | Stranica <1 5556575859 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |