Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free, hvala ti na posjeti, cvijet je zaista prekrasan a prirodno stanište mu je pjeskovita morska obala. Kod mene raste u mješavini zemlje i morskog pijeska.Miris mu je zaista prekrasan.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nema sada nekih novosti. Čekam da se otvori dupla brugmansija. Ove godine dosta cvjeta ali nikako da joj izađe podsuknja, prije se osuši. Ne znam što se događa, promijenila sam im mjesto da ih ne pali sunce a to im baš ne odgovara jer su prošle godine imale ljepše cvijetiće kad su cijeli dan bile na suncu.
E. Nona, hvala ti na posjeti... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
vrati ih na sunce
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Morat ću tako napraviti, volim kad se otvore cvjetovi kao balerina.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
Moje biljcice ce morati malo pricekati mene jer sada imaju drugoga njegovatelja. Ja sam na moru a moj sin se brine za moje blago.Imam i drugo racunalo na kojem mi malo sporije ide pisanje ali za koji dan cu se uhodati a do tada vam svima saljem pozdrav.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jako se čudim kaj nigdje na moru nisam naletjela na njega!! Nakako mi nije bio na popisu ali svakako to zaslužuje, uglavnom, kod sljedećeg posjeta toplijim krajevima, dobro ću otvoriti oči!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pankratium je prilično rijetka biljka. Ima i domaći naziv - primorski žilj.
|
|
![]() |
|
Pankratium raste na najjuznijem dijelu Jadrana.
|
|
|
|
![]() |
|
Znam za nas naziv,ali ovako su mi rekli da se zove i tako sam procitala na tabli koja stoji na toj poljani uz more gdje raste.
|
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima i Lilie hvala...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Samo sam malo svratila da udahnem mirise tvog cvijeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav, Baka, saljem ti slane pozdrave sa juga.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživaj draga Milice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
MiraK i Anaida, hvala vam na lijepim zeljama i saljem vam tople slane pozdrave
![]() |
|
|
|
![]() |
|
samo se ti dobro usoli treba prezimit zimu koju predviđaju dugu i hladnu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |