Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica <1 5657585960 83> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna slikica ružmarina za dobro zdravlje Medeka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo pazi da ti ja ne dođem i ne izvučem te za uši u vrt!!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti :)
Misty bilo bi mi drago da dođeš, znaš da si ovdje uvijek dobrodošla. Danas sam malo prošetao smrznutim tlom u dvorištu i čak provirio i u vrt... Sve je smrznuto i nekako otužno, ali ipak je lijepo malo prošetati vani... |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo,a na šetnji po dvorištu si mogao nešto i sliknuti
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema se što slikati, sve je napola prekriveno snijegom pa izgleda dosta neuredno. Ako, kako su najavili, padne više snijega biti će vjerojatno i što za uslikati
|
|
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo i ja ti želim od srca brz oporavak i da nam još dugo budeš zdrav i vedar
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno sam ulovila malo vremena i prošetala tvojim vrtom, pregledala zaostatke, ali neću sada o cvijeću koje je davno ocvalo... tebi želim potpuni oporavak, da na proljeće bude sve OK i da se možeš zajedno s nama radovati svakom cvjetiću koji pomoli svoju cvjetnu glavicu, no znaš da će biti tako samo ako "se budeš držao reda", tj. slušao doktora i terapeute, zato Medek pamet u glavu, budi poslušan i sa prvim proljetnim cvjetićima i ti češ biti fit .
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselimo se tvojim snježnim slikama unaprijed. Ali oprez!!!! Ti si još "friški" a snijeg je sklizav!
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvjerena sam da ćeš pronaći neki lijepi "bijeli" prizor za nas i u svojim kratkim šetnjama! Oprezno hodaj, pokušaj kao ja, kao po jajima
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moj prijatelju, u ovo rano božićno jutro razmišljam o tebi, o toplini koju uz tebe svatko mora osjetiti! Znaš da ti sve najljepše želim, zdravlje ipak na prvom mjestu, a sigurna sam da On gleda na tebe i da će se za to pobrinuti barem zbog tvog velikog srca!
Uz sve najbolje za tebe, od mene i |
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi Medo, od srca ti želim sretan Božić i puno, puno zdravlja !
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan Božić
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medek sve najbolje za blagdane.Brzo ozdravim, čekamo te.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestit Božić i da ti se ispune sve želje!
|
|
život je more
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ti želim samo puno sreće i dobro zdravlje .....a za ostalo se sam pobrini
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na prekrasnim čestitkama!
Puno mislim na vas, ali se jednostavno nisam usudio ovih dana sjesti pred komp jer me od prija Božića strašno bole noge i kičma pa je ovo prvi puta od 22. da je moja starka sjela na stolac... Danas je nešto malo bolje pa rekoh, red je da vam se malo javim i da vam svima poželim sretan Božić i obilje ljubavi i mira! |
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na slikici borića! Svako ti dobro!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo, s tobom smo, samo da znaš
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo, bor je divan.Tako djeluje toplo taj kutak.
Čuvaj se, polako... želim ti od srca da u 2011. protrčiš kao da nikad ništa nije bilo!
|
|
Odgovori | Stranica <1 5657585960 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |