Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 01:01
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Evo i mene u tvom vrteku nakon nekog vremena. Bome ti se gredica lijepo zašarenila, pravi užitak. Vidi se da je redovno zalijevaš, a drugi tjedan bude kiše pa bu lakše.
A za moćvarni hibiskis te moram ispraviti. To je poklon od Carol.

Zalijevam koliko mogu ! U nekoliko navrata su nam i zatvorili vodu i ako ja za sebe moram reci da jako pazim i da ne razlijevam bespotrebno !

Carol , nasa dobra Carol mi bude oprostila da sam napravila zbrku a i ti draga moja , ti znas koliko ste mi obadvije uvijek priskocile a o biljcicama koje sam dobila od vas da ni ne govorim ! Danas neeeee (ponoc je prosla) , also jucer , u nedjelju , rijesili smo se zadnje posjete . Strpali smo ih na avion i mahali im ! Nadam se da se sad najprije u utorak vidimo na kavici !
                                                                                                               smile79                                                
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 20:53
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Virnula sam malo pa da ti mahnem

Draga moja moon , svaki put ti se jako razveselim kad te vidim !
Tako sam sretna da sam imala priliku i osobno te upoznati !
Nadam se da ce nam se u dogledno vrijeme putevi opet sresti !
                                                                                                                    smile79

draga gute
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:10
Stradalo je moje cvijece , stradalo ! Nesnosna vrucina a i moje bolesno koljeno , sto cu ......
Evo par slikica .....

Ovo je Romanesco (zeleni karfiol) :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:11
Carol draga , ovo si ti posadila :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:14
Ovaj suncokret se neda zbuniti , raste u nebo bas kao u onoj bajci .......

kokotici su takodjer neumorni ......

kao i pijetlova kresta .....

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:16
Ovu ne mogu sakriti a da vam ju ne pokazem .....

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:19

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:21

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:23

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:36
Koliko cvjetića kod tebe ima, divno
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:58
Ah, kakav divan baršun !!!

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:58
Draga Moon , unatoc zalijevanju susa je ucinila svoje ! No , za nocas su nam rekli kisu .
Vidjet' cemo sto ce biti !

Drago mi je jako da me posjecujes !        
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 00:02
Glikica , ja ti se te pijetlove kreste ne mogu nagledati ! Nikada prije ja to nisam vidjela dok nisam dobila sjeme i posijala ga ! Stari ljudi su prije znali reci da nije dobro cuditi se ali ja se cudim i to svaki dan iznova !
                           Hvala ti na posjeti !     
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 00:29
draga gute, sve ti je lijepo i sve će se pomladiti kada padne kiša.
ali ...onaj suncokret kojem nije dosta što gleda u sunce, nego ga želi i dotaknuti me i oduševio i nasmijao.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 00:00
Draga Slavujcica , cijelo stablo je puno "pupoljaka" !
Jedva cekam da svi procvijetaju pa da ga slikam !

Veselim se svaki put kad vidim da si setala mojim malim vrtekom !    smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 00:02
Ova datura mi je prelijepa :

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 00:14
o tako sam žalosna što ne stignem da češće svratim u tvoj vrt,divnog cvijeća imaš i stalno ti nešto cvjeta,ma uživam šetkat i otkrivat nove biljkice kod tebe
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 04:40
Draga Gute,vidim da imas zdravstvenih problema ,jako mi je zao i nadam se da ce proci,ali setnjom kroz tvoj vrt i lepotom biljaka ja nebih rekla da ti nesto fali,sve ti je tako lepo,ne daj se.smile73
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 22:58
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

o tako sam žalosna što ne stignem da češće svratim u tvoj vrt,divnog cvijeća imaš i stalno ti nešto cvjeta,ma uživam šetkat i otkrivat nove biljkice kod tebe

Nemoj biti zalosna ! Mi jos uvijek cekamo , zapravo ja zivim u nadi da cemo se nakon tako dugog vremena ipak negdje sresti i osobno upoznati ! Jednaka je nasa "valna duzina" !
                                                                                                                                       smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 23:01
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Draga Gute,vidim da imas zdravstvenih problema ,jako mi je zao i nadam se da ce proci,ali setnjom kroz tvoj vrt i lepotom biljaka ja nebih rekla da ti nesto fali,sve ti je tako lepo,ne daj se.smile73

Nedam ti se ja draga , nedam ! Veli jedna stara njemacka poslovica "Unkraut vergeht nicht!"
sto znaci "korov nemozes iskorijeniti" pa ti se tako ponasam i ja !

Volim te vidjeti u mojem malom vrtu !          smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.