Ljiljani - Lilium |
Odgovori | Stranica <1 5657585960 64> |
Korisnik | ||
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pokušavala sam ali nikako nisam uspjela prebaciti slike sa mobitela ,nadam se da će sve biti uredu sa ljiljanima ako i propadnu kupit ću druge
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ipak se radi o bijelim ljiljanima muž je pitao kolegicu
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Volim ljiljane, vaši su prelijepi . Ostali su mi u lijepom sjećanju još iz djetinjstva, iz vrta moje bake.
|
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Medy, onda ih ostavi tako kako jesu, nemoj ih zagrtati. Njima zima ne smeta.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...malo da se pohvalim...
|
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
woow proljetne pripreme, Lovro, krasan odabir
|
||
vfraneli
Novo sjeme Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovo je jedino mjesto di me pušta ući na site. Već dvije godine ne mogu pristupiti, a tako je lijepo počelo. Imam nešto afričkog ljiljana i trebalo bi ići u Oglase ali me odavna tamo ne pusti. Danas sam baš zapela riješiti pristup, ali ne mogu ni mail administratoru poslat, a sebe nalazim među user-ima. Odustajem.... edit moderator: obrisan dio poruke veliki pozdrav i hvala MAKK pozz Vesna |
||
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
vrfaneli, dvije godine si na CIFu i nisi vidjela pravila za kategoriju oglasi, uh šta reći...
citiram dio pravila: POSJETITELJIM I NOVIM ČLANOVIMA NIJE MOGUĆE SUDJELOVATI U OGLASIMA DOK NE POSTANU "NEDAVNO POSIJANI" ILI VEĆI ČLAN (50+ PORUKA)
|
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo mi je zlata vrijedna informacija jer sam emotivno vezana za taj cvijet - baka ga je imala u svome cvjetnjaku, a i sv. Antun je "moj" svetac... sada će potraga biti mnogo lakša!
|
||
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lovro upravo sam stigla iz kupnje i naravno sa mnom i ovi Tree ljiljani čitam treću godinu mogu narasti i preko 3mm to su ljiljani stabla.Ima tko kakva iskustva jel zbilja toliki narastu,neznam gdje bi ih smjestila?
|
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja sam bila u potrazi za ljiljanim i kupila sam dva bIjela i jedan crveni. Nažalost za ljiljan sv AntE nisu ni čuli tako da se potraga nastavlja . Ako ga slučajno netko vidi u trgovinama bilo bi super da javi nama koji ga tražimo.Prošlogodišnji novokupljeni su mi nestali u zemlji tj nisu ni nikli. Ove sad planiram zasaditi u veliku posudu širine oko 60 cm, dubine 40 cm. Mislim da bi to bilo dosta za jedno 5-6 lukovica, šta mislite? Piše da se sade u 5 mj. a cvjetaju u 7 mj. Piše "sadnja se može obaviti u proljeće ili u jesen 20-30 cm od skupina sa ruba."Eh, da nije oznaka hrvatskog tražila bi prijevod. il meni nije jasno - šta im to znači?
Na jesen planiram izvaditi lukovice pa ću ih valjda naći u toj posudi. Da li bi ovaj moj plan uspio?
|
||
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo ako nisi čitala ranije postove.A na ostala pitanja neka ti odgovore stručnjaci ja sam početnik
|
||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ne sjećam se u kojem sam ga trg. centru vidjela nedavno, možda bauhaus, ali najlakše ćeš ga naći u nečijem dvorištu, pronjuškaj po kvartu, sigurno ga neka gospođa ima u vrtu |
||
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
OSica, predivan je
|
||
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Bugica
|
||
Odgovori | Stranica <1 5657585960 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |