Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 5758596061 243> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa etonapokon i da vidim izbliza tvoje ljepotice------TRNORUŽICE
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša svaki ama baš svaki put me tvoje cviće ostavi bez daha, bez rijeći
samo divno, divno |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliko hvala svima. U Rijeci zbilja imam sreće s ružama, no na žalost u vikendici godinama stagniraju, male su, jadne , slabo cvjetaju i što reći - ne znam ni sama jer susjedi svi imaju jako lijepe.
Kako kaže baka idem u Zvrkov vrt vidjeti klupicu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ruže su prekrasne.Moje najdraže cvijeće.
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa, kakve prekrasne ruze imas,kakve lijepe boje.
Ovdje bas nije klima za ruze. Imam ih i ja nekoliko, ali dosta promrznu preko zime. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triška probaj užicad od susjeda ruže, vjerojatno su te idealne za kraj di ti je vikendica.
Imam žalosnu vijest danas sam hortenziju vratila u Rijeku. Kad sam vidjela u kakvu je stanju nisam imala više srca je držati u Fužinama. Hortenzija traži obilato vodu svaki dan i bez obzira što su bile silne kiše samo kratko vrijeme suše je bilo dovoljno da je sredi. Držat ću je tu kod stana, pa će jednog dana ići samnom tamo. Brzo se oporavila kad sam je zalila, pravo čudo od biljke |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro Triška , a di je dekorativna vodovodna cijev? Slikaj je . I što si posadila u nju?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobar savjet, uzmi reznice od susjeda...sigurno su adaptirane
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, ruže u svim bojam, jedna ljepša od druge!
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me Triša malo i k tebi "u goste". Vidim da si i ti stalno "u lovu". E baš smo se skupili svi isti - nepopravljivi sakupljači blaga .
Pa kad ćeš prema Karlovcu, možda bi se i tu štogod pronašlo?
Ruže su ti zaaakon!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ruže su ti fantazija!!!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruze su predivne.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure hvala svima, a što se tiče reznica za Skradnik, baš sam to i napravila uzela od susjede 4 reznice (čak sam je zamolila da mi ih ona posadi) i dvije su se primile i rastu, sada ćemo vidjeti.
Smrcko stup je zgodan, a u njemu je sve nešto Hoyino - slikat ću njen jastučac .
Da to i mene muči za hortenzije - baš bi mi bile gore super, ali što sa zaljevanjem, onda stalno gnjavim susjeda.
|
|
RIJEKA
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja te najtoplije pozdravljam, draga Triša!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A šta da više kažem na tvoje cvijeće. Uvijek sa svojim aparatićem hodaš i jedno 5 biljki slikaš sa svih strana i onda oni misle Triša ima samo tako. Čekaj kad ja dođem i ponesem svoj aparatić onda će vidjeti stvarno stanjeOvako ćeš nam onda migoljiti da znaš. E ovo će svi raditi zbog tvoji 5 ružica od koji si ti napravila -BAJKU
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su ružice
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ženo nema te bolan Znam ja da je tebi sutra rođendan -----nećeš ti nama poklon kupiti već mi tebi što se ne javljaš
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho pogledaj da nije ispred tvojih vrata i nosi ti cviće
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša peče kolače ... |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma peče vraga kolače, bili na izletu na Krku, uživali, brala kamenčiće s plaže za Nihu i močila noge u moru.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 5758596061 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |