Kiki-Moja utjeha |
Odgovori | Stranica <1 5758596061 112> |
Korisnik | |
lilith
Nedavno posijan Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, Kiki ... upravo zavrsih s razgledanjem Vase galerije i odlazim na spavanje nadahnuta i odusevljena! Prekrasno! I opet: prekrasno! Zaista ste majstorica u punom smislu te rijeci! Moj naklon!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim renoviranje starih stvari, a sandučić za poštu je sada poseban i prekrasan,ni jedan novi nije tako dobar, i nema dušu , kao ovaj tvoj
|
|
Nena3110
Nedavno posijan Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo!
|
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
color034
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 126 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je za čistu 5 jer sve što je decoupage nema zamjerke
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čeka me renoviranje staklenog podmetača koji je na par mjeseci ostao vani na kiši.Bojim se toga.Do sada sam radila samo bočice,ali nikad nešto tipa tanjur gdje se radi naopako,a na pravoj strani mora ispasti super. |
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je jako teško žiletom skinuti ostatak boje.Mislila sam staviti grančicu masline pa iskopirati stari motiv i boju,ali ljenost i nestrpljivost je učinila svoje.Našla sam prekrasnu salvetu koja mi se učinila ko stvorena za tu priču.Još malo srebrne i zelene boje,lak i 4 silikonske nogice i bilo je za čas gotovo.Više neće smjeti ostati u vrtu na kiši.
|
|
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je fenomenomenalno
|
|
color034
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 126 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super je tanjur mogu ti reći da i ja najviše volim makeover ali uvjek zaboravim uslikati prije jedna velika greška mi je to
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutija za nakit za kćer moje prijateljice povodom desete godišnjice njene plesne udruge.
|
|
|
|
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preslatko
|
|
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova škrinjica je jaaako vesela.. baš je preslatka!
Gdje si nabavila ovu točkastu trakicu? |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao!Trakica me naživcirala jer je već na kolutu bila zgužvana,a nisam imala vremena za peglanje.Osim toga izgleda kao da je žuta,a ustvari je zelenkasta.Nabavila sam je u Kini.
|
|
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki pa nisi trrebala iči u Kinu po traku, kad ih imaš kod tebe u tregovini. Kutija ti je predivna.
|
|
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam imala takvu žutu, crvenu i zelenu i baš su mi super...nabavila sam ih u Češkoj..pa kad sam ju vidjela na tvojoj šlrinjici ponadala sam se da ih ima za nabaviti i u Hrvatskoj. To si preko neta nabavila ili si si posjetila Kinu pa onako usput? :))
Ak si prek neta daš mi link? Tnx :) |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smijat čete se, ali ja sam perfa trakice vidjela u Mulleru na City one, nisu ukrašene sa točkicama ali su trake famozne,ima i širih i užih, cijena im je oko 7 kn, ali ne znam dali je metar ili više.Ima ih u Kemaku i s ukrasima na njima.
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donjela mi ih je kćerina prijateljica koja je dizajnerica u X-nationu i često je na službenom putu u Kini.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,TB,u mileru ima krasnih.
|
|
|
|
lollipop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ih prekrasnih samo su skupe.
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je bila jako stara,flekava i derutna plastična tacna.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 5758596061 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |