Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:21
Evo nekoliko novih slikica :

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:25

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:29
Boze , sto radi glad :

te kruske nisu bile na zemlji , visile su jos na stablu !

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:43
O da, draga moja. Kad bereš kruške ili jabuke, moraš dobro paziti da ne primiš stršljena dok ih jede. Kad pojede voćku, ostane samo lampiončić.
Gredica ti je živnula nakon kiše pa se lijepo šareni.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:46
Al' kad su kruške fineeeee, mljac !
A i cvijeće ti je krasnooooooo, užitak !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 00:06
Draga Ana , navalile su kao lude ! Nesto sam im  " otela "   i skuhala marmeladu ali napapale su se i one !

Glikica , imas pravo ! Kruske su ove godine posebno slatke ! Nije cudo da mamiju kukce !

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 07:19
Sve je kao i uvek lepo,oni suncokretici su mnogo lepi ajde jednu fotkicu iz blizine,cini mi se da su kao plis mekani,ali i ovo je prelepo,ja ih ove godine nisam sejala,kod tebe su bas lepo otvoreni nisu spaljeni ova kisica je dobrodoslaTongue

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 23:52
Sad je vani mrak ! Sutra po danu cu ih slikati i slikicu staviti !        smile79
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2013 u 23:50
Za "zbrku" oko mocvarnog hibiskusa, nema veza, i tak je sve u familiji. Ova tvoja ljubicasta datura mi je prekrasna, moja nije dupla. Trebala si me vidjeti neki dan kad sam isla pobrati kruške, dok jos nekaj ima. Obukla sam kabanicu, navukla kapuljacu i metnula na lice mrezicu-masku sa kojom inace flaksam. Sve to zbog strsljena, kojih je puna kruska. pa oni su ti gladni cijeli dan, samo jedu, a nama ostave "lampione".
Sve ti je lijepo, rascvjetano - gredica se lijepo popunila.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 07:43
Draga moja Gute da te pozdravim i pošaljem smile79 Za promjenu pijem jutarnju  smile142 i šećem po tvom vrtu!
Ma za tvoje biljčice a naročito plavu daturu smile141

Rijeka

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 12:44
I ja sam napravila puno marmelade od krušaka , ima ih jako puno (hvala Bogu) i stalno padaju . Ima već i smokava pa sam jučer napravila i od njih marmelade.
Mira je izdvojila daturu, i ja ću ....stvarno ti je DIVNA!! smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 20:41
Lijepo i cvjetno, a i slasno
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 21:21
I sada neka mi netko kaže šta je ovdje ljepše - cvijeće ili primamljivo voće!smile71
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:35
@   Carol

Da spomenem jos jednom mocvarca : tako se je lijepo primio , tako lijepo napreduje da ga je milina gledati !  Ja nisam isla brati kruske , jer kakva je situacija izgleda da ose misle da sam i ja kruska ! Marmelade sam nakuhala jer mi ih je bilo zal baciti a niko ih nije htio , kome god sam ih ponudila . M.je pitao kuma da bi od njih spekli rakiju ali on nije imao interesa !

@   Mira K

Kako bi ja rado vec s tobom popila kavicu u zivo !  Sto se tice dature , ova duplicna lila je u medjuvremenu ogromna a i bijela je procvala ! Ja ju samo nemam vremena slikati !

@   Korijenko

Draga , za tebe vrijedi isto kao i za Miru ! Kako bih te rado vidjela i s tobom popila kavicu ! Vjerujem da je i tvoj vrt ne samo lijep nego da su i mirisi u njemu zamamljivi !

@   moon

Sad moram po treci puta reci da i za tebe vrijedi isto kao i za Miru i Korijenka ! Najradije bi s vama u drustvu popila kavicu i malo potracala o novostima ! Bila sam u tvojem vrtu i isto vidjela lijepih prizora !

@   dadinica

Draga , tebi moram nesto drugo reci : onaj jako visoki suncokret sa puno cvijetova , na samom vrhu je sjedio vrabac i kljuckao van sjemenke ! Ma da sam u onom momentu imala fotic pri ruci ! A o malim suncokretima , "medvjedicima" , da ni ne govorim ! S vrapcima se borim za sjemenke !

Hvala vam da ste me posjetile i saljem vam puuuuuno     smile79

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 07:43
prošetala sam tvojim bregom sa uživanjem.Cvijeće ti se lijepo oporavilo poslije kiše,pravi ugođaj.I meni se najviše sviđa datura jer je stvarno lijepa.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 08:10
sve prelijepo ljubičasta datura na prvom mjestu valjda što još nije uselila u moj vrt ,niski mali suncokreti su takođe super, ašto se tiče krušaka datću ti jedan savjet, ovo su stršljenovi oni obožavaju ovako uništiti krušku,ali moj sin je našao način da ih utepa, ovako u jednu plastičnu bocu od kole ili kisele vode naspi vinskog octa, stavi koru od banane,smeđeg šećera i kvasca, sve to promućkaj da se istopi, na boci pred vrh izbuši jedan otvor veličine  da može prst proći(odnosno da stršljen može uči) objesi bocu  na drvo i vidjetčeš kada se ubrzo boca napuni stršljenovima, to pomaže i za ostale insekte kao i komarce, naravno s vremena na vrijeme bocu treba promjeniti kada se napuni , a i ocat  izlapi ja sam to radila jedno 3-4 puta ove godine,tako da ove godine na vikendici koja je odmah pored jezera ja nisam imala tih problema,pozdrav smile79
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 11:47

Evo i mene, nadoknadila zaostatak draga Gute, i oduševila se i da ne ponavljam postove drugih ja ću samo poželiti nove sličice da uživamsmile55

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 09:30
...draga moja, mala po malo kod tebe postaje prava cvjetna gužva...lijepoSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:18

@   dadinica

Draga , tebi moram nesto drugo reci : onaj jako visoki suncokret sa puno cvijetova , na samom vrhu je sjedio vrabac i kljuckao van sjemenke ! Ma da sam u onom momentu imala fotic pri ruci ! A o malim suncokretima , "medvjedicima" , da ni ne govorim ! S vrapcima se borim za sjemenke !

[/QUOTE] draga gute, ne brini za sjemenke suncokreta, bit će i za nas i za vrapce.
iz iskustva znam da će na proljeće niknuti po vrtu i ako ih ne budeš sijala jer se sjeme ospe, a i vrapcima ponešto ispadne.

sjemenkama medvjedića nisi ispunila samo moju želju, nego si njihovom ljepotom donijela zrnce sreće i mojim cvjetnim prijateljicama sa kojima sam podjelila sjemenke.
naše šokice bi rekle: samo neka se zapotavi!
hvala ti za ta mala sunca!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 00:20
Lipi ti pozdrav draga!!! smile79smile57smile64smile73Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.