Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
O da, draga moja. Kad bereš kruške ili jabuke, moraš dobro paziti da ne primiš stršljena dok ih jede. Kad pojede voćku, ostane samo lampiončić.
Gredica ti je živnula nakon kiše pa se lijepo šareni.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Al' kad su kruške fineeeee, mljac !
A i cvijeće ti je krasnooooooo, užitak !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Draga Ana , navalile su kao lude ! Nesto sam im " otela " i skuhala marmeladu ali napapale su se i one !
Glikica , imas pravo ! Kruske su ove godine posebno slatke ! Nije cudo da mamiju kukce ! ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Sve je kao i uvek lepo,oni suncokretici su mnogo lepi ajde jednu fotkicu iz blizine,cini mi se da su kao plis mekani,ali i ovo je prelepo,ja ih ove godine nisam sejala,kod tebe su bas lepo otvoreni nisu spaljeni ova kisica je dobrodosla
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sad je vani mrak ! Sutra po danu cu ih slikati i slikicu staviti !
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Za "zbrku" oko mocvarnog hibiskusa, nema veza, i tak je sve u familiji. Ova tvoja ljubicasta datura mi je prekrasna, moja nije dupla. Trebala si me vidjeti neki dan kad sam isla pobrati kruške, dok jos nekaj ima. Obukla sam kabanicu, navukla kapuljacu i metnula na lice mrezicu-masku sa kojom inace flaksam. Sve to zbog strsljena, kojih je puna kruska. pa oni su ti gladni cijeli dan, samo jedu, a nama ostave "lampione".
Sve ti je lijepo, rascvjetano - gredica se lijepo popunila.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga moja Gute da te pozdravim i pošaljem
![]() ![]() Ma za tvoje biljčice a naročito plavu daturu ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja sam napravila puno marmelade od krušaka , ima ih jako puno (hvala Bogu) i stalno padaju . Ima već i smokava pa sam jučer napravila i od njih marmelade.
Mira je izdvojila daturu, i ja ću ....stvarno ti je DIVNA!! ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo i cvjetno, a i slasno
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
I sada neka mi netko kaže šta je ovdje ljepše - cvijeće ili primamljivo voće!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
@ Carol
Da spomenem jos jednom mocvarca : tako se je lijepo primio , tako lijepo napreduje da ga je milina gledati ! Ja nisam isla brati kruske , jer kakva je situacija izgleda da ose misle da sam i ja kruska ! Marmelade sam nakuhala jer mi ih je bilo zal baciti a niko ih nije htio , kome god sam ih ponudila . M.je pitao kuma da bi od njih spekli rakiju ali on nije imao interesa ! @ Mira K Kako bi ja rado vec s tobom popila kavicu u zivo ! Sto se tice dature , ova duplicna lila je u medjuvremenu ogromna a i bijela je procvala ! Ja ju samo nemam vremena slikati ! @ Korijenko Draga , za tebe vrijedi isto kao i za Miru ! Kako bih te rado vidjela i s tobom popila kavicu ! Vjerujem da je i tvoj vrt ne samo lijep nego da su i mirisi u njemu zamamljivi ! @ moon Sad moram po treci puta reci da i za tebe vrijedi isto kao i za Miru i Korijenka ! Najradije bi s vama u drustvu popila kavicu i malo potracala o novostima ! Bila sam u tvojem vrtu i isto vidjela lijepih prizora ! @ dadinica Draga , tebi moram nesto drugo reci : onaj jako visoki suncokret sa puno cvijetova , na samom vrhu je sjedio vrabac i kljuckao van sjemenke ! Ma da sam u onom momentu imala fotic pri ruci ! A o malim suncokretima , "medvjedicima" , da ni ne govorim ! S vrapcima se borim za sjemenke ! Hvala vam da ste me posjetile i saljem vam puuuuuno ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
prošetala sam tvojim bregom sa uživanjem.Cvijeće ti se lijepo oporavilo poslije kiše,pravi ugođaj.I meni se najviše sviđa datura jer je stvarno lijepa.
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
sve prelijepo ljubičasta datura na prvom mjestu valjda što još nije uselila u moj vrt ,niski mali suncokreti su takođe super, ašto se tiče krušaka datću ti jedan savjet, ovo su stršljenovi oni obožavaju ovako uništiti krušku,ali moj sin je našao način da ih utepa, ovako u jednu plastičnu bocu od kole ili kisele vode naspi vinskog octa, stavi koru od banane,smeđeg šećera i kvasca, sve to promućkaj da se istopi, na boci pred vrh izbuši jedan otvor veličine da može prst proći(odnosno da stršljen može uči) objesi bocu na drvo i vidjetčeš kada se ubrzo boca napuni stršljenovima, to pomaže i za ostale insekte kao i komarce, naravno s vremena na vrijeme bocu treba promjeniti kada se napuni , a i ocat izlapi ja sam to radila jedno 3-4 puta ove godine,tako da ove godine na vikendici koja je odmah pored jezera ja nisam imala tih problema,pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo i mene, nadoknadila zaostatak draga Gute, i oduševila se i da ne ponavljam postove drugih ja ću samo poželiti nove sličice da uživam |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...draga moja, mala po malo kod tebe postaje prava cvjetna gužva...lijepo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
@ dadinica Draga , tebi moram nesto drugo reci : onaj jako visoki suncokret sa puno cvijetova , na samom vrhu je sjedio vrabac i kljuckao van sjemenke ! Ma da sam u onom momentu imala fotic pri ruci ! A o malim suncokretima , "medvjedicima" , da ni ne govorim ! S vrapcima se borim za sjemenke ! [/QUOTE] draga gute, ne brini za sjemenke suncokreta, bit će i za nas i za vrapce. iz iskustva znam da će na proljeće niknuti po vrtu i ako ih ne budeš sijala jer se sjeme ospe, a i vrapcima ponešto ispadne. sjemenkama medvjedića nisi ispunila samo moju želju, nego si njihovom ljepotom donijela zrnce sreće i mojim cvjetnim prijateljicama sa kojima sam podjelila sjemenke. naše šokice bi rekle: samo neka se zapotavi! hvala ti za ta mala sunca! ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Lipi ti pozdrav draga!!!
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |