Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 5758596061 125> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uz najljepše želje u Novoj godini i puno zdravlja i sreće, poklanjam vam sliku našeg bora. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
raskošan bor
Sretna ti Nova Godina |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan bor i ljepe jaslice sa Isusekom
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan bor
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetajući tvojim vrtom dočekaću jutro.Wow!!Ti si jedna sretna žena.Što bi izdvojila?Neznam.Ništa jer je sve prekrasno.Možda da detaljnije objasniš kako su napravljene one bajkovite kučice.Kažeš da su od betona.Kakvog i na koji način?Svaki dio posebno pa se kasnije spaja ili...? |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, orhideja je fenomenalna, tako posebna, profinjena, kao i ti uostalom. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da ste došle k meni i u ove hladne dane kad baš i nema nekaj novoga u vrtu. Kiki-ko, ako misliš na japanske lanterne, one nisu "sam svoj majstor", nego su kupljene. Svaki dio je posebno i samo se stavljaju jedan na drugi. Imenjakinjo, zna se kakve smo mi . |
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iskreno ja bi rado par dana ovakve idile,tek malo da se smrznem..malo da osjetim hladnocu pod prstima..ne za dugo narvano,samo jedan produzeni vikend mozda ,tek za promjenu .cesto sam kod tebe,ne javljam se al svako malo krenem od pocetka i gledam ...divim se |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam baš neki ljubitelj orhideja, ali se stalno vraćam na slike tvog vrta okovanog ledom. Znam da biljkama to ne prija, ali je tako nevjerojatno lijepo!
Moram izdvojiti ovu sliku, mislim da nisam vidjela ljepšu božićnu jelku!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove zaleđene slike....sad mi se to čini tako daleko..... Sada je kod mene 10 stupnjeva, malo je padala kiša i sad opet dolazi sunce. Sve u svemu blato umjesto snijega i leda koji bi bili prigodniji za ovo doba godine. |
|
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Često svratim ,prošetam i uživam,orhideja je zaista posebna
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravila sam komentirati da je bor baš po mom ukusu.Staro zlato.Imala sam sličnog par godina.Iz iskustva govorim da nikad nije na fotkama tako lijep kao u živo.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš pravo, nikako ga nisam mogla uslikati onako kako sam htjela. |
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
javori su mi prekrasni i oni su moja tiha patnja, pogotovo oni sa uskim listovima
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S obzirom na to da u vrtu još nema nekih velikih promjena, poklanjam vam slike svojih orhideja koje se skoro sve spremaju na cvatnju . |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne orhideje
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dio sukulenata |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 5758596061 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |