Anđelkin vrt |
Odgovori | Stranica <1 5758596061 114> |
Korisnik | ||
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sponzorirani linkovi | ||
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bas ste zgodni ovako osuncani....nedjelja= dan za fotic ....bogme sam i ja danas fotkala i setala oko pupova.....jos samo koji suncan dan i sve ce bit lakse
|
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Koliko teglica !!!!
Ako sve to ponovo moraš spremit unutra, ne bih ti bila u koži! |
||
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasno,a gdje je crvena ljepotica,kalistemon?
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anđo.afrička tratinčica.gdje si to nabavila.ja to već dugo tražim,pa te molim da pokupiš ove godine sjeme.kod tebe sve lijepo zeleno.kod nas na kontinentu samo čeka da se iznese,ali još je rano
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tikvić draga,strah je jači ob bolne kičme- veliiika većina je spremljena do sutra a nešto je dobro pokriveno-zapakirano. |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
crveni ljepotan je na predzadnjoj slici kod pitara sa štapom,samo sad je oškaran i nije crven! |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I kod mene je s martom stiglo i sunce...preko dana bude oko 10 stepeni,ali je noću i dalje minus i mrazić se izjutra vidi svud naokolo. |
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
O draga baš ti hvala.ako imaš viška...
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ajmee meni draga... koliko tegla i teglica dobro da i znaš u kojoj je što. Znam ja da si ti jako vrijedna, a i koliko uživaš u tome. Bravo ! I meni je danas bio baš divan dan, sunce, vrt, kopanje, presađivanje... ma gdi ćeš lijepše od tog !
|
||
belica,zagreb
|
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jesu li to kaktusi pripremljeni za kaktusnjak? Bome te čeka puno posla. Neka ti sunce sja da se malo zemlja prosuši pa će brzo biti sve na svome mjestu.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Unutra, van, unutra, van pa baš ti ne bi rado bila u koži, daj ženo pokri to nema više mraza, štedi kučmutrebat će ti za motiku za koji dan kad se prosuši, ma draga predivno ti sve prezimilo
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ti si stvarno bila vrijedna,gledam i ne vjerujem svojim očima koliko tegli.Još kad se sve primi
|
||
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
t4egla po tegla= puuuuuno tegli......
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Naći će se koji komad viška-draga pa vidiš koliko je niklo! Da trćina opstane ima više nego dovoljno! |
||
Odgovori | Stranica <1 5758596061 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |