Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 32> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
"zadovoljna sam"..... Da zadovoljna,
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Triša je rekla;
Obzirom da me gore nema, tek jednom u 7 ili 10 dana zadovoljna sam
- i ja se u potpunosti slažem jer je sve besprijekorno kao da ti je to pravi dom!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo ne prođe puno vremena, a mi opet bili dva dana u Skradniku. Kako uvijek ima nekih promjena evo nekoliko slika. Nisam ni znala da imam graničicu dok nije procvjetala - hvala Jagoda, tvoja je.
![]() Noćurak je uvijek i svagdje dobrodošao svojim velikim žutim cvjetovima
![]() Roza trubica ima i gore, same se šire
![]() Cvjetnjak se sve više šareni
![]() Cvjetaju margerite
![]() a počeli su i karanfili
![]() Obzirom da me gore nema, tek jednom u 7 ili 10 dana zadovoljna sam
![]() ![]() Zadovoljna sam i ovim djelom
![]() Uz jezerce sam posadila kadifice - privremeno ogradila žicom, jer kad u petak bude fešta, djeca neće paziti da ne gaze cvijeće
![]() Sad malo voća
Prvi puta nam nakon čak 5 godina višnja ima plod
![]() Bogato je rodio tayberi
![]() koji zaista ima ogroman plod, već smo neke i probali
![]() Ribizla nema previše jer smo ih premještali, ali nešto će biti
![]() "Neposlušne" jagode penjačice, silom tjeram da se penju - a one neće i neće
![]() U vrtu najnaprednija kolorabica, veličine velike jabuke
![]() Inače u vrtu sve buja, a od korova me zaista spasio najlonski pokrivač.
![]() Voljela bih da opet jednom forumska fešta bude kod mene u Skradniku i da odaziva bude bar onakav kakav je bio lanjske godine, usprkos kiši i zimi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Baš ti je lijepo Triša u vikendici. Sve tip top i bez zamjerke. I kako je netko rekao - tu se možeš raširiti. Nadam se da ćemo imati prilike to opet uživo pogledati jer često se sjetim fešte u Skradniku... iako je bila kiša i morala sam brzo pobjeći, ostala mi je u super sjećanju.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lana, da si bar samo malo bliže, skokneš k meni na kavu i vidiš sve uživo, baš je odmor za dušu i tijelo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Triša ponovno sam uživala u tvom okruženju. Predivno cvjetno dvorište koje me ponovno očara, a u Skradniku tako uredno i lijepo sređeno. Dakle, ti si prava "turbo" Triša. Cvjetne kariole su mi za 5+.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, ma znate i same da je to prava rekreacija. Kad više ne bude zadovoljstvo, nećemo to raditi, ali mislim da ćemo i puzeći nešto prčkati u svojim vrtovima.
Lorica, srećom mala vikendica na moru je u potpunom hladu, pa se tamo ne zafrkavam, a i ono sitno što stavim šetači-lopovi pokupe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Vrt u Rijeci, vrt u Skradniku......A da ti napraviš još jedan vrtek negdje u planinama
![]() Lijepo i prekrasno, zaista si vrijedna
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Svaka tebi kad sve stignes,hocu reci vama
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a ovo je neki novi "klinček"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ovaj put sam se iznenadila jer si stvarno skockala vrt i kad pogledam sjevernu i zapadnu sve je prelijepo!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jako mi se sviđa tvoj vrt sa prelijepim cvijećem
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad god dođem u tvoje vrtove sve je uredno i lijepo. Stigneš ti držati pod kontrolom sve tri lokacije!
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima od srca.
Hvala Lantana na prepoznavanju ovog prekrasnog crvenog grmića, baš je zapanjujuće crvene boje, strašno mi se sviđa. Našla sam i temu o njemu, gdje ukratko piše sve potrebno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lepeko, lepeko naša Triša. Posebno je lijepa ruža devetogodišnjakinja! bit će da joj ljubav godi. Tebe i TM-a.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
U Rijeci mali vrt, pun cvijeća, ovdje na vikendici veliki vrt lijepo sređen s puno detalja i lijepog cvijeća, nezna čovjek gdje bi prije
![]() Onaj grm je photinia, prekrasan je, možeš ga formirati kako hoćeš. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno,kamenjar,jezerce i te cvjetne kariole(tačke)su baš simpa,a taj grmić ja mislim da je pijeris,ja ga imam i još je mali,a vidila sam da ga imaju kao ogradu i li ga oblikuju npr. u kuglu
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW, WOW, WOW! Baš je predivan vrt! Ove stare tačke, jezerce, toliko detalja... KRASNO!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Goga, Gio, hvala vam što se me posjetile, a ja opet ludujem na relaciji Rijeka - morska vikendica - gorska vikendica. No ovaj put ponovno malo slika iz Skradnika.
Cvjetaju ruže, ali ova tamno crvena mi je posebno draga - posadio je mm kad sam prvi put došla u Skradnik pred 9 godina.
![]() Žuti noćurak poklon je od Nihe, ima ga svuda, kao sunce koje grije, Niho to je zato što je od tebe
![]() Procvjetao roza ljiljan
![]() Nihina lonicera počela se penjati i već cvjeta
![]() Ovaj crveno listi grmić je od bake Bee, možda netko zna što je to i kakvo će izrasti
![]() Hoyina santolina je za mene nešto posebno
![]() Dvije hostice, nadam se da će ih biti i više
![]() Ovo ja zovem kamenjar
![]() Pogled prema sjeveru
![]() I prema zapadu
![]() I još malo zapadnije
![]() Jazerce
![]() U jezeru ima dosta ribica, 4 crvenkaste, nekoliko običnih "srdelica" iz Riječine i jedna crno crvena, koja voli pasti travu u plićaku
![]() Oko jezerca šetaju susjedove mačke, pa je malo frka za ribice, no tko je jači tlači-protiv prirode se ne može.
Ima tu još svega i moj "najlonski vrt" kako ga mm naziva i moje bobičasto voće, no ovaj put je to sve.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |