Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2008 u 12:48
Ha,ha,ha........da dva dječaka i tri odrasla "mužjaka" su napravili prvu banju ( prvo kupanje ). Veselo su bucali, razbacivali plivačke stilove po maloj uvalici i vikali : Super, super!smile177
Poslije su djeca rekla : Vraga, nije se moglo disat od hladnoće........smile168
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2008 u 14:58
Moram priznati da mi je oduvijek najslađe prvo kupanje i da mi još uvijek more nikada nije bilo prehladno, jedino mi svake godine more u Istri postaje pretoplo - uopće ne osvježava. Hoću na more, hoću na more, svi su ovih dana na moru - ma ništa, idem gledati Mančine, Trišine i slike Rijeke pa ću malo smiriti srčeko
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2008 u 20:32
Manči - hura za tebe. Ma znaš da sam sve pregledala, a to što nema mog komentara je zbog glupog laptopa, koji slike otvara "malo sutra", a bežični internet u vikendici spraši hrpu love, pa sam gledam i čitam, a evo sada se javljem od doma, gdje je sve u normali. Ja živim od kad sam rođena na moru, a li uvijek "slinim" kad ga vidim, a tek barčice, naročito one stare drvene, morat ću vas počastiti takvim slikicama.
Ali nećemo pričati o meni ........
Slike su fantastične, kao naravno i autor.smile79
P.S. Ja sam od onih kojima more mora biti bar +24 da bi se kupala, uostalom kao i većina onih koji su rođeni na samom moru.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2008 u 20:59
Da, ja čekam sa prvim kupanjem, obično,  do sredine lipnja, drugi već pocrne a ja k'o sir......
Triša sad si U Rijeci, sigurno si se uželjela doma svoga!
Hvala na pohvalama.smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2008 u 21:02
Jedva dočekala da dođem doma i dobro sve je na svom mjestu, Ja sam donekle kućni tip pa volim biti i doma, za razliku od mm  koji smatra da je dom "gajba za spavanje" našto je naravno poludim.
RIJEKA

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2008 u 06:58
Pohitala sam jutros rano.....jer ne mogu doć' na red na PC.

Triša , ja isto volim biti doma, a moj MM kuću upotrebljava samo kad je gladan, pospan i , ne daj bože,   bolestan. To ti je ista situacija!! 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2008 u 07:16

Sad malo sličica sa Pelješca  :

Podobuče kraj Orebića
plaža od žala

pogled na pučinu, vidi se otok Mljet
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2008 u 07:25
pelješki vinogradi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2008 u 07:46
....
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2008 u 20:47
Manči, više ne smijem ulaziti u tvoj dnevnik!
Tako lijepe slike, a ja tako daleko... Cry smile96
Ne trebam više uopće napisati kakve su... moje riječi su jače!!!!Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2008 u 21:31
Manči, čim se uključim idem u"Čarobni otok" molim lijepo ja sam stalno tu negdje, plivam u moru, jedem ribu koju spremate, sunčame, plovim brodom, šetam s tobom , sadim cvijeće, ma baš se dobro osjećam.
RIJEKA

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 10:40
Cure, baš sam sretna da to mogu podijeliti s vama!!!
Andrea , "ne ostavljaj me ti".........smile143

smile78
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 10:56
Vau, kad gledam tvoje slike gledam sasvim drugi svijet, daleko od onog u kojem živim, ali jednostavno prekrasan...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 12:39
Vjerujem ti, zato ja tako jako volim vaše krajeve.........
Ma vidiš da kod nas v. loza raste iz kamena    -     užas ,  kad bolje promislim.
Osebujan užas.
Prelijep užas.
Joj, da mi se domoći barem malo crnice.......

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 15:11
Grčka, Cipar, Italija...ništa spram našeg mora i obale!...ne zbog patriotizma nego zato što je to baš tako...raj na Zemlji!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 17:24
Baš sam predivno proputovala, na momente mi se čini da sam i mirise osjetila (valjda zato što sam si išla danas ačiće kupiti da se utješim zbog neputovanja).
Predivno, prekrasno, fantastično, posebno oko za posebne detalje i nakon svega lijepo sam doma i slušam kakve su gužve na cestama. Fala Manči!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 19:43
Dada, slažem se , mislim da nema ovakve obale, možda nešto u Grčkoj,  trebamo poći provjeriti  smile200. Ovako divlje, a  opet pitome, kamene, zelene, modrog mora, otoci, uvale.........još malo pa ću zapjevati "Lijepa naša......"
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 19:46
Franjica, mogu zamisliti kako je sada na prilazima u Zg. Br-r, kolone auta, a svi ljuti jer je praznicima kraj
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 21:07
Čak me ni te bezbrazno duge kolone cijeli dan ne mogu dovoljno utješiti (pomalo se zezam da će naše Proljeće na jesen stići u Zgb,) pa radim ratnu taktiku da se slijedeći produženi vikend dočepam mora. Imat ću vremena smišljati cijelu noć jer se MPK vraća iz Zaostroga i po svemu sudeći neće je biti do pred jutro.
Sad sam znatiželjno i lakomo dojurila na tvoj Dnevnik u očekivanju još nekog bisera sa južnog dijela prelijepe naše. Ponavljam se ali mora opet reči - imaš fenomenalno oko i očito mirnu ruku smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 22:04
Manči dali pada kiša.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.