Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ahimenes - Achimenes
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ahimenes - Achimenes

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 10:08
...koka, najlon održava zemlju vlažnom, samo ga ispikaj čačkalicom radi kondenzacije...i nemoj stavlljati van jer im treba toplina za nicanje...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 07:21
i ja sam dobila par rizomčića od jedne drage prijateljice, posadila sam ih tik ispod površine zemlje, ali isto ne mrdaju.... Sad vidim Sara da si ti svoje pokrila najlonom ?  Ajd idem i ja onda probati :).

A smijem li teglicu možda već sad izbaciti van ?
belica,zagreb
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 23:31
Pa gdje ja živim???
Tek sad sam naišla na ove stranice
Cure prelijepi su vam,bez obzira na boju!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 12:34
Neću dirati smile60, premjestila sam tegle na toplije, možda je u tome štos, a i malo sam poprskala.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 11:20
ne diraj ništa, možda si ih posadila malo dublje pa im treba više vremena

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 08:47
A ja bih najradije pročeprkala malo po zemljici da vidim u kakvom su stanju... dolazim u napast LOL i teško tome odolijevam.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 08:38
moji su lijepo niknuli već prije nekoliko dana, a s obzirom da su ispod najlona nisam uopće zalijevala

zagreb
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 08:12
Ni moji još nisu niti provirili, stavila sam ih u zemlju 16.2. Izgleda mi malo predugo?! Što kažu oni koji imaju više iskustva? Koliko ih treba zalijevati dok još nisu niknuli?
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 21:16
Moji su posađeni prije 10-ak dana, još je rano bilo što očekivati. Odupirem se porivu da počnem čeprkati po vazama, srećom pa imam drugog posla! LOL
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 20:39
Moji još ne mrdaju.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 20:32
Danas sam posadila rizome koje sam naručila ma ebay-u, na deklaraciji piše mexicana monkey face, kako su vaši , dali su provirili iz zemlje ?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 08:08
A moji su posađeni i strpljivo čekam da se "pojave"... Big smile
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 08:10
moji su ovako potjerali vanka u zemlji. juče sam ih sadila i vidjela. valjda im je pogodovala ova topla zima.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 20:42
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

rizomi su očišćeni od zemlje i jedno vrijeme su bili odloženi u dnevnoj sobi (koja se, naravno, grije u zimsko doba) čak nisu bili na svijetlom mjestu, kutijica od šibica (u kojoj su se nalazili) je bila iza slike na polici u regalu, praktički u mraku

baš sam se iznenadila kad sam na njima primjetila da su već potjerali "na suhom", i to iz onog užeg dijela "šišarkice"

jednog s najvećim izbojem sam i slikala

da nisi napisala sto je ,nebi nikad pogodila...ko cudoviste neko koje izlazi iz ljuske heheh
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 19:33

Uuuu, pa jel vreme? Ja sam baš danas svoje gledala u podrumu i pitala se kad da ih počnem "reanimirati".
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 19:07
Ma tko zna,zna.Ja sam svoje očistila i posadila prije nekoliko dana. i sad čekam rezultat.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 18:51
i mene je začudilo, ne znam zašto, ali mislila sam da klica izbije na zadebljanom dijelu
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 16:47
Natalija, ovo je korisna informacija. Nikada nisam vidjela gdje počinju rasti.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 15:54
da, zamisli, ovo je jako uvećano, ali sam baš htjela pokazati, od sad ću ih uvijek najprije malo ostaviti na toplom, dok potjeraju pa onda saditi
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 15:22
...čudovište maloLOL...

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.