Potočnica - Myosotis |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, vilo. Tvoje su veeelike i prelijepe.
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilo slika sam plavim potočnicama i anemonama u pozadini je savršena.
Imaš lijepo cvijeće i dar za fotografiju, to sigurno.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potocnice prekrasne narocito u kombinaciji sa anemonama
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Vila i sa anemonama i sa tulipanima potočnice su ti zaista prekrasne.
Ninetta, tvoji grmovi izgledaju veličanstveno i kao soliterna biljka na fotografiji. Ja sam kupila sjeme plave, sijat ću u šestom mjesecu kako piše na pakiranju. Samo bojim se da ne budu invazivne previše kao što se šapuće o njima. Mislim da roze idu bolje uz ljubičaste tulipane nego plave, pa sam fulala boju:/ ali ništa zato nabavit ću i roze;O inspirirale ste me sa svojim slikama.
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala janja-nja-nja... što se tiče invazivnosti... one su ipak puno, puno manje invazivne od korova! Osim toga uredno izgledaju, zimzelene su i još cvatu... kud ćeš više... A tamo gdje ih ima viška, lako se izvade i premjeste ili na drugo mjesto ili na kompost. |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpuno si u pravu. Divne su mi, jako su lijepe kad ih je više zajedno, a može se i fin obrub napraviti. Uz to, i štedimo jer kad se razrastu, od samo par njih dobiješ pravo cvjetno carstvo.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su vam potočnice, baš sam gledala kako ih kombinirate. Odlično izgledaju i u kombinaciji s drugim cvijećem kao što i odlično izgleda veća površina zasađena potočnicama različite boje cvijeta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridruzujem se Lucy ! Potocnice su vam stvarno predivne !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |