Pakujac - Aquilegia |
Odgovori | Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | |
Fanika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado, hvala na odgovoru, sijem ja njih idući tjedan u grijani plastenik, pa kako bude, jednom će procvijetati, baš sam zakomplicirala zato što bih ja sve na brzinu, ali otkako čitam forum vidim da to ne može baš tako, mi se bavimo proizvodnjom povrća u plastenicima, i sad mi se čini da je lakše uzgajati povrće nego cvijeće
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima istine u tome :) jer mnogo ukrasnih biljaka ima dosta kompliciran zivotni ciklus pa su tako i komplicirane za uzgojiti pogotovo kad se krece od sjemena (neke treba uzgajati i par godina da bi bile dovoljno velike za prodaju). |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka se šareni, lijepo se šareni
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oni ti se kod mene šire kao korov. Baš danas gledam na stotine malih biljčica rasijanih po cijelom dvorištu. Ovih roza ima i u susjednim vrtovima
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da i kod mene se šire svuda, samo još ću morati sačekati dok ne krenu cvjetati. Ja ih jako volim, izazivaju nostalgiju.......
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod mene je ovaj prvi krenuo
|
|
belica,zagreb
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belice prelijep je, takvog još nisam vidjela - bijele latice sa plavkastim prelijevom
i
zelenim vrhom
i moji su krenuli, najprije roza, plavi... žuti, sad čekam crvenobijelog... a uzela sam i 2 nova na nedavnom sajmu nadam se da će mi poživjeti duže nego oni koje je ekipa lani uzela na sajmu ne razumijem kako pakujac, biljka koja je trajnica, ima korjen iz kojeg se obnavlja, može propasti nakon cvjetanja i to na način da u tegli ne ostane ništa, niti komadić tog korjena... kao da je jednogodišnja pa nije nora barlow sezonska biljka?! a moji koji se sami rasijavaju, vadim ih u svako doba godine, izgube list i za neko vrijeme se oporave kao da ništa nije ni bilo |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni su belice baš je poseban
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija kod mene je baš ovaj krenuo prvi. Neznam zašto vam propadaju ? Ja sam lani kupila na placu neki niski koji mi je bio baš zgodan jer je nizak, a i cvate istovremeno u plavoj, roza i ljubičastoj boji. Iskreno skroz sam ga zaboravila, kad ono jučer gledam, a on jadan cvate.
A za ove po vrtu, baš kao što kažeš, i ja ih i čupam ali uvijek su tu. |
|
belica,zagreb
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja ih volim,bas su lijepi ,cak i kad prođe cvijet ostaje lijepi listovi koji kod mene budu zeleni cijelu godinu
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su predivni, ali ovaj plavi kamenjar, spremi sjeme
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i jedan maleni, niski kojeg sam skroz i zaboravila , pa me iznenadio
Kamenjar i meni je ovaj plavi prekrasan |
|
belica,zagreb
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je zgodan, ma svi su lijepi, ali moja boja je plava, pa mi je onaj zapeo za oko.
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
RIJEKA
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, bebolina, kamenjar, FLORAMYE, kako su divni, pogotovo dupli.
Triša, tvoj je prekrasan, Jel to bijelo-roskasti? |
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |