OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 45678 374> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znam vraga, ajde, znam dosta, ali me uglavnom imena zanimaju dok ne saznam osnovno o nekoj biljci (sunce, sjena, voda i sl), pa onda posadim baš tamo gdje nije najbolje mjesto, pa zaboravim ime.
A ovu biljčicu zovem heliobakterija, pa kad dobro napregnem mozak ponekad se sjetim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
AgavaL
Upravo klijam Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok predivne su ti biljčice. I ja sam ljubitelj sukulenata pa me zanima gdje si ih toliko nabavila? Ima li na Lošinju neko mjesto gdje se mogu kupiti?? Primjetila sam da imaš par ogromnih eševetija. Divne su!!! Koliko im je trebalo da tako narastu?
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne biljke Otok, a tek kad se sve stostruko rascvate,....miline
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su nabavljeni u Lošinju (imamo dvije cvjećarne, rasadnik, jednu agrariu sa svim i svačim, diskont u kojem povremeno ima i biljčica), s vremenom se sakupi dosta vrsta, a onda od svake kupljene uzgojim nekoliko i tako se to širi.
Većina tih biljčica imam 2 godine, samo je par starijih.
|
|
AgavaL
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, ja valjda naletim u krivo vrijeme, naime i ja sam iz Lošinja ali kad provirim u cvjećarne naletim na slabi izbor sukulenata. U agrariju svratim jednom godišnje ali nisam primjetila da imaju cvijeće već samo sadnice voćaka. Misliš li na onu na Malinu?
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Agava, ja se trudim prikazati Lošinj u najljepšem svjetlu ( ima i kod nas rasadnika i cvjećarna, nismo mi baš neka zabiti, i tako) i onda naletim na Lošinjanku. Ali stvarno, sve je kupljeno u Lošinju, naravno ne odjedamput, malo po malo, kad tražiš onda i nađeš. Ima i sada nešto u diskontu. Kad podijelim obećano i primi se ono što je tek posađeno, naći ćeš ponešto i u mojoj cvjećarni. |
|
AgavaL
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Otok. Sutra jurim u diskont. Kad uočiš novu pošiljku kaktusa i sukulenata slobodno mi javi na pp. Za ponudu iz cvjećarne sam uvijek zainteresirana a i u mom skromnom vrtu nađe se neki pelcer za poklon.
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sa otoka na otok, jedan dio Brača preselio se u moj vrt, ma ima toga još , ne stane sve na sliku
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo što trenutno cvjeta kod mene
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo se već kod tebe rascvjetalo, moja forzicija je još u pupovima, a bitku bijem s puževima koji mi jedu jaglace.
Koji je ono cvjijet na onoj slici gdje su palvi, bijeli i roza? |
|
život je more
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plavo, bijelo, roza - to su potočnice, ove sam kupila već rascvjetane, imam ih još u vrtu koje su se same rasijale, ali te još ne cvatu |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok i ti se vidim ponovila...ma bravo...ali i tvoje cvijeće koje cvate je lijepo..
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krenulo je, krenulo..............
Ipak primjetna razlika kod vas na otocima od nas na kopnu!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači to mi puževi žderu jaglace a ja sve pretražila i ne vidim ni jednoga i onda sam posipala nešto bijelo sitno protiv kukaca koji dolaze iz zemlje - uzalud mi sve to kad su to puževi , danas odmah stavljam pužomor. Gadovi pojeli i lišće i cvijet!
Potočnice, "ne zaboravi me"- tako ih mi zovemo, predivne su a i sve ostalo
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pojavile su se i trajnice
graničica
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oenothera
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |