Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 45678 370> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima. Lijepo je čuti kad ti vrt pohvale "cvjetni gurui" i "trajnice".
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma jadan sam ja "guru",to zato samo kaj puno pišem(a ništa ne velim) a ne zbog nekog znanja.Eto priznajem,ak nisam pravi"cvjetni guru" smijem i nadalje odmarati oči i dušu u tvom raju
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi sasha, jesi
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet su mi ispale oči od silne ljepote
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sreća što sam jučer sve uredila jer danas je već jugo i oblaćno, ali zato sam se jučer naslikala na tom suncu. Evo nekoliko detelja
Aloe cvatu, a juke je ocvala i sad ima plodove Gazanije se probijaju kroz kaktuse, aloe i juke Ona bi se širila,ali smeta joj kamen Ostić i i beris se opasno približavaju, oba rastu ko ludi I moja ljubimica cikas mala ima još mjesta između dva kamena |
|
život je more
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam moje ostice presadila u tegleosisala i sad su smestene na zatvorenoj terasi...
cikas palma mi je predivna al nikako da je nabavim,ma i ne znam gde bi sa njom.Ti bar ne treba da brines sta ces zimi s biljkama |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ipak je to velika razlika u klimi ja sve ostavljam u zemlji i sve što mi se osuši je ljeti od vrućine jer ne stignem toliko zaliti.
Vi spremate, a kod nas se sprema na cvjetanje, evo jedne mimoze koja će za nekoliko dana procvasti puna je pupova (nije moja, moja je tek 1 m) i špalir juka u punom cvatu |
|
život je more
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je stvarno da ti oči ispanu
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, blago tebi!
Živiš u prelijepo kraju kojeg iz trud i puno rada prekrasno uredila!
Bravo!
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod vas je isto lijepo, ja se uvijek oduševim kad idem u unutrašnjost i vidim vrtove jer su drugačiji. Kod nas je sve buknulo nakon ove kiše sve cvate bugenvile, ruže, neveni, gazanije, ostići, pelargonije, iberisi, aloe, juke, ali evo i jednog cvijeta koji me iznenadio. Dalija prvi put cvjeta
|
|
život je more
|
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...lantana..... vtr ti je kao san.... nestvarno divan.... :))...hvala što si to podjelila sa nama... :)))
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Griva.
Evo što je u povrtnjaku ostalo nakon suše od tri mjeseca. Jagode Jedna mala paprika (u nju sam svaki dan ulivala vodu, ali uzalud) i blitva A u blitvi iznenađenje, jedna crvena blitva i jedna žuta blitva |
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme lantana ti još jedeš svoju blitvu, fora je ova žuta nisam je vidjela.
Dalije još cvjetaju, a ja sam svoje lukovice već pospremila. Ipak je kod tebe još toplije nego u Rijeci.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas je kao u proljeće, sunce cijeli dan, bonaca ko ulje, sve cvate i buja bolje nego cijelo ljeto, a i meni je bolje danas sam skoro cijeli dan u vrtu.
Evo današnje panorame |
|
život je more
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, blago tebi.I ja bi na more ali kod mene u Istri je već prilično hladno
|
|
Felix
Pustio korijenje Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno je kod tebe, najrađe bi se spakirali i došli u goste
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se jučer nahvalila lijepim vremenom, a ono danas orkanska bura, tako da bi sada rađe šetala po Vz i po Feliksovom parku nego tu. Neznam da li vi možete zamislti kako to jako puše. Evo slikala sam danas popodne kroz prozor i vidi se kako bura savija ovu mladu maslinu i da nije vezana bila bi do poda.
|
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bonaca, maestral, bura sve ima svoje čari. I ako ti se provuče kroz kosti bura je zdrava, tako kažu. Lijepo ti je u povrtnjaku, i ja imam još malo blitve, za još jedanput uz polpete. Jagodice su ti isto dobre. Meni su ove godine od suše došle na kvarat. Samo da prezime pa ću ih na proljeće povadit, dobro preštihat, nagnojit gredicu i posadit ono ča ostane. Ne bi da mi se zataru jer su dobra sorta-mesečarki.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Felix
Pustio korijenje Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi nemamo niti jedan cvijet u tegli (a imamo veliku terasu) jer jugozapadnjak taj jako puše da odnese namještaj s terase po vrtu, a tegle je nosilo kod susjeda koji je 100 metara od nas. sve se lakše pretrpi uz ovo vaše prekrasno more o kojem mi kontinentalci samo sanjamo
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sreća što smo iskoristili ovaj sunčani vikend. Ja sam između ostalog malo pogledala kaktuse koji su vani. Evo slika, a tko zna ime molim da odgovori
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Dvije grupne slike, svaki je dobio po jednu sklalinu (stepenicu) i po jednu na zidu |
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |