Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 45678 272> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoja baš si me nasmijalatrajnice kažeš - ma kako su pametne - sve znaju - tko sve radi po tim našim rasadnicima zbilja jadno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće bi trebale prodavati osobe koje ga zaista vole. Bilo bi manje uvenulog i neobilježenog. Ovako je malo otužno! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedini rasadnik u Rijeci u kojem rade stručne osobe i u kojem možeš dobiti stručan savjet je Parkovi Plus na Škurinjama
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo smo sada doma pričali o tome. Tamo rade prodavači koji su u mojoj generaciji u građevinskoj išle u razred hortikulture. Ne znam da li još postoje takvi odjeli. Ako ne - šteta.
|
|
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas je lijepa pernettyja..........a za ovo drugo nema veze kako se zove....glavno da bude lijepo cvalo..... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je l' da? A samo 24 kune!
Koliko sam uspjela pročitati grm može narasti i do 2 m, a nema neke velike zahtjeve. Malo vode, malo zemlje, puno sunca...
|
|
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo drugo bi bio puzajući phlox, pogledaj tu:
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=204&PN=2 |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala SilveK, sve sam proučila. Ja sam tek otkrila phlox - sve upijam.
|
|
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, baš mi je lijepo, krasni ograđeni vrtovi, više nivoa, super. Veliš ti ne voliš suhozid, a mi koji imamo ravna dvorišta izmišljamo svašta da malo
" razvedemo" tu ravnicu. To ti je ljudska priroda, uvijek hoće ono do čega je teže doći ili nedostupno.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi smo sve to imali kao padinu. Ja sam sanjala takvo dvorište, ali se nisam tada smjela mješati. Ma dobro je. Već ćemo mi to oplemeniti!
|
|
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se baš sviđa tako terasasto, a ne sumnjam da čete vi to još dotjerati po svom ukusu.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ih nikada primjećivala. Sada sam ga dobila i proučila sva vaša iskustva.
Ovakav je bio danas. Vidjet ćemo ga narednih mjeseci.
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je MKM porezale loze, a ja voćke. Posijala sam sjeme lantana i sad ćemo čekati. Nadam se da ću biti dovoljno strpljiva (evo obećajem - neću čeprkati):
|
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Držim ti palčeve da sve nikne i kako ja uvijek primjetim ono što je u pozadini tako sam i sad "ulovila"maleni dio tvog "zelenog"bora(kad nam ga nisi htjela u cijelosti pokazati)
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako nisam eno ga tamo još se zeleni :
I još sam negdje stavljala razne ideje za obnavljanje starih kuglica (mislim baš na božićnim ukrasima).
|
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj vidjela sam.Ovako,na danjem svjetlu drugačije izgleda.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Riphsalis jekao moj sjećaš se hoya?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se nebi sjećala! Čak imaju i istu etiketu.
Zato sam ti i napisala da je ista vrsta kao moja!
|
|
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi rasadnik lantane. Bit će i za prodaju.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U svaki sam dio stavila samo dvije sjemenke. Ako nikne jedna - dobro, ako niknu dvije - za dijeliti nama ovdje na forumu Stavila sam više ljubičastih jer je to ove godine moja "fiks ideja": plavo, lila, ljubičasto ...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |