Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 272> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoja baš si me nasmijala
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Cvijeće bi trebale prodavati osobe koje ga zaista vole. Bilo bi manje uvenulog i neobilježenog. Ovako je malo otužno! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jedini rasadnik u Rijeci u kojem rade stručne osobe i u kojem možeš dobiti stručan savjet je Parkovi Plus na Škurinjama
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Upravo smo sada doma pričali o tome. Tamo rade prodavači koji su u mojoj generaciji u građevinskoj išle u razred hortikulture. Ne znam da li još postoje takvi odjeli. Ako ne - šteta.
|
|
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bas je lijepa pernettyja..........a za ovo drugo nema veze kako se zove....glavno da bude lijepo cvalo..... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Je l' da? A samo 24 kune!
Koliko sam uspjela pročitati grm može narasti i do 2 m, a nema neke velike zahtjeve. Malo vode, malo zemlje, puno sunca...
|
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ovo drugo bi bio puzajući phlox, pogledaj tu:
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=204&PN=2 |
|
![]() |
|
Hvala SilveK, sve sam proučila. Ja sam tek otkrila phlox - sve upijam.
|
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hoya, baš mi je lijepo, krasni ograđeni vrtovi, više nivoa, super. Veliš ti ne voliš suhozid, a mi koji imamo ravna dvorišta izmišljamo svašta da malo
" razvedemo" tu ravnicu. To ti je ljudska priroda, uvijek hoće ono do čega je teže doći ili nedostupno.
|
|
![]() |
|
Mi smo sve to imali kao padinu. Ja sam sanjala takvo dvorište, ali se nisam tada smjela mješati. Ma dobro je. Već ćemo mi to oplemeniti!
|
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Meni se baš sviđa tako terasasto, a ne sumnjam da čete vi to još dotjerati po svom ukusu.
|
|
![]() |
|
Nisam ih nikada primjećivala. Sada sam ga dobila i proučila sva vaša iskustva.
Ovakav je bio danas. Vidjet ćemo ga narednih mjeseci.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas je MKM porezale loze, a ja voćke. Posijala sam sjeme lantana i sad ćemo čekati. Nadam se da ću biti dovoljno strpljiva (evo obećajem - neću čeprkati):
![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Držim ti palčeve da sve nikne
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kako nisam eno ga tamo još se zeleni
![]() I još sam negdje stavljala razne ideje za obnavljanje starih kuglica (mislim baš na božićnim ukrasima).
![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Joooj vidjela sam.Ovako,na danjem svjetlu drugačije izgleda.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Riphsalis jekao moj sjećaš se hoya?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kako se nebi sjećala! Čak imaju i istu etiketu.
Zato sam ti i napisala da je ista vrsta kao moja!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Pravi rasadnik lantane. Bit će i za prodaju.
![]() |
|
![]() |
|
U svaki sam dio stavila samo dvije sjemenke. Ako nikne jedna - dobro, ako niknu dvije - za dijeliti nama ovdje na forumu Stavila sam više ljubičastih jer je to ove godine moja "fiks ideja": plavo, lila, ljubičasto ...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |