Naš početak |
Odgovori | Stranica <1 45678 22> |
Korisnik | |
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo cure, pa vi se popravljate. Nema više samo trackanja, to je sada već pravi posao
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na ovom tanjuru sa šafranima se vidi napredak,da je uredan i salveta lijepo zaljepljena
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke, a šta reći? Vidjeh sve u živo i samo se divih, napredujete brzinom munje...Onaj peharček je gotov. fali još lak. Mogu ti reći da sad izgleda kao vaza. Imaš još koji?
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tanjuri,škrinjica,fenomenalno
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam odustala raditi nešto, ali sutra sam na tečaju, pa ćete tek onda vidjeti napretka.
Ovaj tjedan pak imam par rođendana, pa moram nešto origigi smisliti. Do nedelje sve biti gotovo. Naravno da ću vam slikice staviti!!! |
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo curke, pa vi ste već prave majstorice,sve je prekrasno
|
|
meni je super u životu
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S nestrpljenjem čekam sličice vaših radova- vjerujem da će i ruke TPK biti uključene..
|
|
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frendica mi danas završila tečaj, a ja da je razveselim sredila njezinu tacnu za voćne! Plastična je i dosta izgrebana, ali ovako je puno ljepša.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidi, vidi ide ti to. Na greškama si učila kao i svi mi a rezultat ne zaostaje
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najviše me razveselila reakcija osoba koji su dobili poklone. Vaša djela i veselje osoba me nadahnulo.
Danas sam slučajno skrenula pogledati salvete u dućan "Art zumbur". Ima ga u Zg, a nedugo i u Samoboru. Tečaj salvetne tehnike su počeli organizirati... baš su me razveselili. I na kraju, ...bla bla bla... sa vlasnicom i kćeri i otkrila da su mi susjede . Utržila papir sa motivom ruža, ali ovog puta sam morala reći što planiram sa njih! Već se vidim sa MPK na radionicama, posebno dječjim. |
|
esmeralda
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna tacna, lijepa boja i motiv,bravo za majstorice,a nisi nam se pohvalila što je bilo na radionici, daj malo opiši kako je bilo što ste radili
|
|
meni je super u životu
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost 24.3. nisam išla na radionicu. Iskrsnulo nešto nenadano, pa sam prisiljena već 2x odustati. Mislim da se više neću niti prijavljivati na početni. Vidjet ću još.
|
|
esmeralda
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji početnički???
|
|
meni je super u životu
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tacna mi je prekrasna
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno
|
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andrea , ne treba tebi početnički tečaj,već neki napredniji.radovi su ti super.
|
|
Vilavita
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakav početni tečaj, za građevinu možda...ha ha ..!
|
|
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa, to sam već položila!!! Ma, ja sam multipraktik, samo kad me kuhača zaobiće!!! |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budući sutra već kreću na put moji radovi od ovih par dana, nabrzinu ih poslikala i...
Renovirana klupica moje kume Moje kumče od 2X godina ima zadatak ovo pokloniti svojoj dragoj! Ove ruže mi bile puste, ali kontura je popravila stvar, bar mi se čini Ovo je rad moje MPK Nova kutija za salvete MPK I za kraj moj prvi rad na staklu! Uh, kako sam vesela na pohvale koje sam primila od MPS i MM P.S. Sad sam svjesna da stvarno ću početnički preskočiti!!! |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pocetnicki zbilja treba preskociti...
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |