lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 49> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna kutija!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Stavljam ti izazov u tvoju galeriju...prvi od tri koja sam zamislila....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Joj kad ti zabiberim tu oštricu noža...daj mi malo vremena ..da istražim što si sve radila...a što nisi još nikad....he he
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Izazov??? to zvuči opako i opasno.Ajd da i ja živim malo na oštrici noža
![]() |
|
![]() |
|
Hoću Mare, rado...kako želiš da ti pomognem?
Hoćeš jedan izazov? Tako se ponekad kad neznam što bih a bi zaigram sa svojim curkama...
![]() |
|
![]() |
|
Kutija je MRAK
![]() Da par radova u završnoj fazi??!!!!! a ja već danima samo prevrćem salvete i nemam nikakve ideje.Help!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Jesam lavandice...
Hvala vam puno što mi dajete volje za još....
![]() Kutija za vino je ustvari gotova...samo je trebam prelakirati. Nespretno sam napisala...par radova je u završnoj fazi i čeka finiš. Jučer je došla na red kutija za vino...
![]() |
|
![]() |
|
Lavandica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 19 |
Lula ajde isprazni inbox
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kutija je savršena
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Lula, visilice su savršene, a kutija...ostadoh bez teksta - prelijepoooo
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
baš krasno..onak nježno zimski..sviđa mi se što za konture imaš mjere taman onliko koliko paše
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
uh, uh, uh... kako li je ovo prekrasno... i da vise nista s njom vise ne napravis svejedno bi bila savrsena
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Majstorice, jedva čekam da staviš završenu kutiju.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ova kutija je najdivnija kutija za vino koju sam do sada vidjela... svaka čast majstorice od kontura i shablona...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Ah voljela bih koji put da imam više ruku ili da mi barem dan traje malo duže. Ipak danas sam uz peglanje, pranje, provjeru zadaća i razgovora sa mojim starčekima...nekako ipak završila jedan od njih koji čekaju završne korake...bordurica je još mokra i moram još naravno prelakirati, a za to ću ipak čekati dan, da negdje sad ne zabrljam
![]() Radila sam ju stvarno sa guštom i ponovno se zaigrala...zlatni sprej, omiljena salveta, konture, 2k sotile i nakraju bordurica ovaj put sa šablonom da malo izbjegnem krajeve salvete. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje...
![]() Lavandica, ajde se ti meni javi na pp..nešto te trebam
![]() |
|
![]() |
|
Lavandica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 19 |
Ove plocice su nesto najljepse sto sam ovdje vidjela, prekrasno je...jesu li to gotove drvene ploce? Gdje se to moze nabaviti? |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno, jedna i druga pločica su savršene.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |