Vrt, dvorište, povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako mi je drago što ste posjetile moj vrt. Učim i nadalje, planiram, mijenjam...
![]() Evo nešto novih slikica. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nove slikice su odlične, samo ti mijenjaj i sadi, pa u tome je draž čačkanja po vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Hvala Triša
![]() Evo još nekoliko slikica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo šumskih jagoda... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
predivno
![]() ![]() Primjetila sam one niske "panjiće", baš su mi zapeli za oko
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš je lijepo je kod tebe
![]() ![]() Imaš krasnog cvijeća....lanjska postava vrta mi se sviđa, baš je veselo i šareno..., ja isto volim stalno nešto seljakati i dodavati, odmah imaš novi vrt
![]() I meni su zapeli za oko mali panjevi.....baš su fora, da li su ko ukras ili da po njima prolaziš kroz vrt....ne mogu skužit.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja volim da premjestam biljke(upravo sam to danas radila),divno je sve
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vratila si nam se
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Hvala moje posjetiteljice na podrški. Evo Lantana usporedbe. A panjići su iz dva razloga; da razbiju jednoličnost strmine i da mi omoguće pristup biljkicama.
Ovako je bilo prije godinu dana: ![]() ...pa malo kasnije (u svibnju); ![]() Sada: - gledajući odozgor ![]() -gledajući odozdol ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože gledam svu ljepotu ovu -kako je lijepo -a ja u kući
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod tebe puno, puno bogatije proljeće nego lani!
Lijepo je pratiti napredak svakog vrta i uživati u njemu!
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
A jel se sjećaš kad si prošle godine tražila savjete za vrt, pa da ti kažem da ti je super ispao, pozdrav
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo radujem se što sam opet u tvom dvorištu. Moje je oko zapelo za ono plavu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() a kad one daju plodove nezamjenjiv je njihov miris |
|
![]() |
|
Jučer sam bila u cvjetnjaku, i kao što sam se prošle godine mučila s travom tako sada imam problema sa zvjezdanom-asterom. Prošle je godine dobio prvu poziciju, ali sam ga sada makla, ali to je kao "daš mu mali prst a on bi cijelu ruku". Hoće zavladati vrtom!
![]() Niho, hvala na posjeti i ne žalosti se poslije kiše dolazi sunce ![]() Bergenia, Retriver Sara mnogo mi znače vaše pohvale Mari 5510 jagode su posađene prošle godine i mi jedva čekamo urod. Antune007 pa ti se sjećaš mog prošlogodišnjeg vrta? Baš lijepo!! Nadam se da sam za mrvicu napredovala. Triša i meni je drago što si u mom dvorištu, al sad ne znam na koje plavo si mislila. A evo za moje posjetitelje nešto iz mog vrta, doista je od srca ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lijepo osmišljen vrt, kad se to sve razraste bit će prekrasno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Zahvaljujući dragim osobama ovog foruma koje su mi mnogo pomogle (sigurno će se prepoznati) i vašim vrtovima koje posjećujem i crpim inspiraciju, polako učim i uživam u svom vrtu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Slažem se sa tobom da ovdje puno naučimo i dobijemo puno lijepih savjeta,a to se vidi i po tvom cvijeću,ti si postala majstorica u uzgoju,sve ti je prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I mi uživamo u tom vrtu, lijepe su ti hoste, posebno mi se sviđa i ona kombinacija cenerarie i roza cvjetića.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |