Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Osijek u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Osijek u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 13>
Korisnik
Poruka
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 08:22
Osvanulo je hladno jutro u Osijeku. Trenutna temperatura -13, sada me ni predivni literalni opisi "idilične zime" ne mogu uvjeriti da je ovo lijepo. Ma jedva čekam da grane sunce i dođe proljeće.

Pogled jutros s mog balkona da vidite kako to izgleda u našem gradu.

Ptičice strpljivo čekaju da se maknem s balkona pa da mogu doći na papicu na svoje kuglice.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 08:46
E moja Lana2, vi ste bar ravnica.
A probaj zamisliti kako danas izgleda Rijeka!
Ja sam slikala moj vrt a vjerujem da će i Triša i ostali. Ali grad, bojim se da neće nitko ovjekovječiti jer smo svi na brdu a to znači odrezani od ostatka "svijeta"
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 08:51
U pravu si bako. To što kažeš vraća me u moje djetinjsto. Kad bi ponekad pao snijeg nismo imali nastavu u školi jer iz okolnih mjesta djeca nisu mogla doći, a mi zbog toga bili "silno nesretni". Spuštanje niz brdo u uskim kalama bilo je prava vratolomija. 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 11:38
i kod mene je isto
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 22:40
Lanči a gdje su nove slike našeg lijepog Osijeka Wink?
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 12:18
draga Ivna, čekam da zatopliWink. Samo da znaš da sam onaj dan kad je bilo -17 s fotićem išla u grad da slikam tvoj bivši kvart, ali je bilo tako zimaaaa, da sam se zabarikadirala u prvom kafiću. Tongue
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 12:39
smile79,koliko god gorim od želje da sve opet vidim cijenim i samo tvoju namjeru!!!Ma vidjet ću ja njega opet Cry...
Ako nije tajna,ovo tvoje naselje ,koje je? Ja sam u svoje vrijeme u Os. živjela na tri mjesta a ovo mi liči na jedno od njih  Confused.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 15:40
Nije tajna, JUG II, na bikari. Prije par mjeseci smo dobili i tramvaj tako da smo uz autobusne linije od ranije sada odlično povezani s centrom grada.smile78
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 08:54
Fulala sam ,mislila sam da je to Nazorovo naselje...Retfala,Nazorovo naselje i Gornjodravska obala su bile moje tri životne stanice u Osijeku Smile,Ali ova zadnja najduža i najdraža Wink...
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 21:37
Zgrade su u oba ova naselja identična tako da nije previše teško fulati.Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 09:07
Ponovo prošetala Osijekom, ovaj puta brrr ledenim, ali zgrijala noge na grijanom trgu i baš mi je super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:13
Šetnica na lijevoj obali Drave potpuno je pod vodom. Nema ni klupa, ni žardinjera, iznad vode na pojedinim mjestima samo vire cvjetovi ruža. (Slikano je sa suprotne obale pa se sasvim u daljini vidi otočić žutih i crvenih ruža)

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:18
Pješački most je nisko nad vodom

Voda zapljuskuje špic zimske luke. Osijek sad izgleda kao da je na moru.

Zimska luka. Brodovi su visoko uz nasip. Kod normalnog vodostaja sasvim su nisko dolje u zimskoj luci.

Poznati brod restoran "Galija"

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:21

Pogled na hotel Osijek

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:26
Pogled prema Esseker centru

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:57
Pogled iz kafića na lijevu obalu Drave. Samo 10-tak cm benta zimske luke je iznad vode. Na sreću vodeni val je prošao i sad se očekuje opadanje vode.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 23:11
ajaj, važno da je opsnost prošla
mogu ti reći da su lijepe slike s ovim visokim vodostajem
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 12:03
Slikice su me definitivno oduševile (stvarno izgleda kao da je negdje na moru) ali i zaprepastile. Dobro da je Drava počela opadati, lijeva obala izgleda skoro neprepoznatljivo ...Neki dan sam gledala slike na netu kako klinci skaču s mosta, nisam mogla vjerovati Confused.Ali, bojim se da će poslije ovoga najezda komaraca biti još veća a to vam najmanje sad trebaWacko !
Ah ta promenada i zimska luka, koliko sam vremena provela na njoj Wink , Lanči hvala na ovome Smile!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 12:41
Lana, lani sam u kolovozu bila u Osijeku i sad kad ove slike vidim, znam koliko je razlika u vodostaju... Hvala Bogu da je sve prošlo bez havarije i kod vas i u Vukovaru, Iloku... Hvala na slikicama!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 15:10
Na sreću prije dosta godina kad je sagrađena promenada desna obala Drave sagrađena je visoko tako da Osijeku nije prijetila opasnost od poplave. Nažalost, nasip na lijevoj obali Drave u nedostatku novaca nije sagrađen u istoj razini kao i na desnoj obali pa se kod visokog vodostaja redovno događa da je šetnica na lijevoj obali Drave poplavljena.

Inače prije nekioliko godina osječka promenada proglašena je najljepšim šetalištem u Hrvatskoj, a konkurira i za jednu od najljepšim šetnica u Europi.Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.