anastazija - ručni rad |
Odgovori | Stranica <1 45678> |
Korisnik | |
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da su ti radovi jako uredni...mama mi šivala i heklala pa znam kako može ispasti... mislim napravi ok ali promaši koji put i ne vraća se....tako da mi je ovo jako lijepo !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad kompliment za ručne radove dolazi od muških onda ima posebnu težinu. hvala ti Ultra, a vi cure se nemojte ljutiti. trebale bi sve mi biti sretne da ovakvih muških uopće postoji, zar ne?
a što se urednosti tiče to je ponekad otežavajuća okolnost jer nikad gotov s poslom, ali mislim da se na kraju ipak isplati.
|
|
UltraDwlux
Opcije poruke
Hvala(0)
|
he he ....sad još ću nadrljati što sam muško :P u svakom slučaju nadrljo ili ne , nadam se još puno lijepih stvari vidjeti,ako ti treba možda uzoraka da ocrtaš javi se na pp mislim da mogu skenirati pa ti poslati cheers!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma neće ti nitko ništa, ne dam ja!
hvala na ponudi, ali uzoraka imam za još tri života. jedino ako imaš viška vremena da mi pošalješ
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo nakon dužeg vremena nešto novo od mene (osim priče...)
okrugli heklani stolnjak promjera 70 cm
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obzirom da za ovakve uratke nemam posebnu galeriju, a vjerujem da ovakav pothvat neću skoro ponoviti, ovdje ću prošvercati i pokazati vam šta sam napravila od vrtne stolice i još tri njezine sestrice i stola koji su bili u istom stanju. nisam ih slikala sve zajedno - bio bi to preružan prizor... nakon mukotrpnog šmirglanja, bojanja i za mene najvećeg pothvata - šivanja presvlake (nisam do sada nikad ništa šivala u krug). dragi je izrezao od iverice krugove na koje je došla spužva, presvlaka i zajedničkim snagama smo pneumatskim pištoljem sve to sklamali i to sad izgleda ovako. malo bolje nego na početku, ha?
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija sve ti je super. Kad krojis u krug skroji sire, pa onda rubove zarezi, a mozes si zareze da se ne paraju s drvofiksom ili nekim lijepolom zaljepiti, jer inace se dolje dosta toga nabire.
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa vrtna garnitura....heklani stoljnjak prekrasan i jako lijepo urađen, sviđa mi se i boja konca
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stolnjak je presladak ali mene je osvojo makeover stolica.......vidim da je druženje sa slavicom dalo jaaaaako dobre rezultata........
btw pogledaj večeras na blog,po tvojoj želji izrada rupica.....
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TB, jako sam dobro promislila prije nego sam krojila i šivala tako da nije bilo većih problema. osim što je dugo trajalo.
valliSa, i meni se svidjela boja konca pa sam ga kupila i više nego treba, nek se nađe... možda još nešto bude u toj boji...
Primavera, nebi ja to baš nazvala vrhuncem majstorstva, ali sama sebi sam čestitala kad je sve bilo gotovo.
usput sam spoznala da one električne naprave za šmirglanje definitivno nisu dizajnirane za žensku ruku. ja sam morala držati s dvije ruke i poslije svakog šmirglanja su mi prstići treperili još neko vrijeme.
Mare, ako budeš dobra popit ćemo kavu i dopustit ću ti da sjediš na novim stolicama. ma ajde možeš i ako ne budeš dobra, ali samo zbog tutoriala za rupice...
svima hvala i
i zaboravila sam vam reći da dok sam farbala noge od stola zavukla sam se malo pod stol da provjerim jeli unutarnja strana nogu dobro ofarbana, da nema onih kapi koje cure i zaljepila kosu na frišku boju... i onda kosu brisala sa krpicom namočenom u razrjeđivač... smrdi, smrdi, užasno smrdi (znate one patuljke iz reklame?)
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uzorak i boja stoljnjaka prelijepi,stolice krasne sa ovim materijalom na pruge...ma cudo si napravila bravo,bravo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
sandrazg
Već proklijao Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prihvaćam poziv na kavu ......ali tek kad nestane smrad iz tvoje kose
|
|
UltraDwlux
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od razređivača će ti se kosa uništiti možda si trebala dodati još malo pa se praviti da imaš pramenove vidim bilo puno posla na tom salvetiću , pun je ... cheers
|
|
Lolla01
Nedavno posijan Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 36 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je i garnitura i stoljnjak!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad mi je žao što češće ovdje ne zavirimjer ovo je predivno i stolice i stoljnjak I sama volim svaštariti i jako cjenim ovakve radove
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za novu garnituru i stolnjak .
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oooo bilo vas je tu, a nema ni mene ni kave
samo vi navraćajte, a ja ću se popraviti valjda. ako ništa drugo bar su stolice udobne za sjediti, ispod presvlake je 4 cm spužve. svi koji su isprobali teško su se dali "otjerati".
veseli me da vam se sviđa
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |