nada-m svila....nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/marama/12810.aspx]
|
|
![]() |
|
aspx]
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako volim šalove i marame i puno ih koristim, a ovi tvoji su prelijepi, krasan odabir boja, odlična izrada.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasno Nado!
Šalove, inače, jako volim...a još ovakve...!!! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Hvala vam OTOK i MARE D M na pohvalama jako mi je drago da vam se sviđaju moje marame i šalovi, ali i inaće svila , koja je po mome jadan detalj koji svaku priliku i garderobu učini posebnom i osobitom.
Noseći svilene marame na sto naćina uvijek smo drugačiji i unikatniji. |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Ne znam šta bi izdvojila sve slike i sve marame su predivne ,svaka od njih je posebna !
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
joj kako je to krasno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Ovo je prekrasno !!!!!!
|
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/marama/13910.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
haljina je prekokrasna
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
nado evo ti za početak jedna
![]() haljinu upravo takvog kroja sam nosila kad mi se brat ženio, ali to je bila samo haljina a ovo je umjetničko djelo. zaista je prekrasna! sad znam gdje ću se obratiti kad jednom budem trebala haljinu za posebne prilike. sama i šivaš ili ću morati kod mare-nostrum da mi uzme mjeru ![]() |
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na lijepim riječima, za haljine se možemo lako dogovoriti.
Anastazija , u svom opširnom opisivanju slikanja neznam dali sam spomenula da sam oslikavala tek krojenu, zapravo napola sašivenu, kad "leđa" i prednji dio nisu spojeni, pa je to utliko lakše naknadno dotjerati i sašiti do kraja.Ne šivam sama tek ponešto za domaću upotrebu, a oslikavanje svile mi ide brže i bolje, pa šivanje rade oni kojima ide odlično |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-a što reći,kad je sve rečeno kad se vidi haljina,ma bravo
|
|
![]() |
|
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
ovo još nisam vidjela. ne mogu izdvojiti ništa posebno, jer su prekrasne i slike i marame i lampe. ahhh! marame nisu moj stil, ali stvarno su me oduševile svojom ljepotom.
prvi put sam otvorila vašu galeriju, ali navratit ću još sigurno. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |