Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nada-m svila....nova galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

nada-m svila....nova galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 16>
Korisnik
Poruka
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 23:38
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 23:41
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/marama/12810.aspx][/URL]
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 23:43
aspx][/URL]
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 07:55
Jako volim šalove i marame i puno ih koristim, a ovi tvoji su prelijepi, krasan odabir boja, odlična izrada.
smile55 
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 08:58
Prekrasno Nado!
Šalove, inače, jako volim...a još ovakve...!!!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 16:58
Hvala vam OTOK i MARE D M na pohvalama jako mi je drago da vam se sviđaju moje marame i šalovi, ali i inaće svila , koja je po mome jadan detalj koji svaku priliku i garderobu učini posebnom i osobitom.
Noseći svilene marame na sto naćina uvijek smo drugačiji i unikatniji.
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 20:34
Ne znam šta bi izdvojila sve slike i sve marame su predivne ,svaka od njih je posebna !
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 14:18
...i sive i zelene i miješanih boja... koju god da pogledam ostajem udivljena, omamljena ljepotom i tvojom lakoćom stvaranja.... tvoje su marame poput slika i svatko tko ih nosi morao bi znati da ima dragocjenost oko vrata.... za tebe draga Nado nema drugog smajlića osim ovog
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 15:55
joj kako je to krasno
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 20:00
Ovo je prekrasno !!!!!!
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 20:34
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/marama/13910.aspx][/URL]
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 20:37
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 20:40
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 20:43
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 21:56
haljina je prekokrasna smile89
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 22:01
nado evo ti za početak jedna za slikice.

haljinu upravo takvog kroja sam nosila kad mi se brat ženio, ali to je bila samo haljina a ovo je umjetničko djelo. zaista je prekrasna!
sad znam gdje ću se obratiti kad jednom budem trebala haljinu za posebne prilike. sama i šivaš ili ću morati kod mare-nostrum da mi uzme mjeruWink?
Na vrh
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 22:17
smile186 jako lijepa haljina :Dje da se ne razumjem previše..a i muško sam al bi volio vidjeti na mojoj curki takvo što :D
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 22:25
Hvala na lijepim riječima, za haljine se možemo lako dogovoriti.
Anastazija , u svom opširnom opisivanju slikanja neznam dali sam spomenula da sam oslikavala tek krojenu, zapravo napola sašivenu, kad "leđa" i prednji dio nisu spojeni, pa je to utliko lakše naknadno dotjerati i sašiti do kraja.Ne šivam sama tek ponešto za domaću upotrebu, a oslikavanje svile mi ide brže i bolje, pa šivanje rade oni kojima ide odlično
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 00:30
-a što reći,kad je sve rečeno kad se vidi haljina,ma bravo
Na vrh
čokolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 53
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje čokolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 17:31
ovo još nisam vidjela. ne mogu izdvojiti ništa posebno, jer su prekrasne i slike i marame i lampe. ahhh! marame nisu moj stil, ali stvarno su me oduševile svojom ljepotom.
prvi put sam otvorila vašu galeriju, ali navratit ću još sigurno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.