Moj i njegov vrt |
Odgovori | Stranica <1 45678 137> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože, Mari draga, koja katastrofa .
Pa kako je to moguće, da nas okružuju takvi vandali i da im nitko ne može ništa? Što je najgore s njima moraš živjeti. kako se prilagoditi takvoj osobi, i milijun sličnih retoričkih pitanja pastavi si normalan čovjek kad vidi kako netko ubija prirodu.
Tugujem s tobom, Mari
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je to je ta biljka mjehurica, nisma se mogla sjetit kak se zove,a postavljala sam sličice bez očala pa mi se činilo da je to slika paaradajza koji mi je ove godine bio jako sitan
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ret.sara i tebi na suosjećanju nije čudo što me jošaguši u grlu kad se sjetim, ali ja već sijem novo sjeme, neki čempresići su mi sami iznikli u tegli s oleandrima
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzas od susjeda...potpuno razumijem kako se osjecas...imam i ja "susjeda" na otoku kojem svasta zna pasti na pamet...kad smo se pobunili protiv njegova šerifovanja sad ne pricamo...naravno, mi smo ispali kreteni...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon toga su počupali cijeli red živice od šimšira (naše živice također), jer su išli postavljat novu ogrdu izmedju našeg i njihovog a ja sam već puno prije tih radnji zašutila;prestala s njima razgovarat jer sam znala što se kuha, a da sam bilo što rekla samo bi mi
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
razumijem te i suosjećam s tobom...u svemu tome pronađi svoje zadovoljstvo i mir...ništa nije vrijedno zdravlja i tvog mira...ne mogu oni počupat koliko mi možemo posadit...jednog dana ce im se vratit, to je životna istina...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima još: kad bi htjela sve ispričat,mogla bi romane pisat: pa možda i oću ša jednog dan postanem popularna poput Marije Jurić, a vi ćete
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potvrđujem Fridine riječi, digni glavu, sadi i dalje, a njima će se vratiti sve zlo što čine, i protiv ljudi i protiv prirode. Naprosto poludim kad vidim takvu agresiju na prirodu.
A ti, Mari, samo piši svoja iskustva, ovdje smo da jedni drugima dajemo podršku, između ostalog, zar ne?
Molim te, posadi najljepše od najlješeg bilja na mjesto zločina
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
R.Sara "bube su u uhu" Pa ja stalno o tome i razmišljam kako ću se osvetit na pozitivan način, iz inata ću još više poludit i sijati dobre vibracije najprije tamo gdje mogu a nikome ne naštetit
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Impresivno Mari! A kojim povodom?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
povodom inata što mi niste ništa rekle za Zg.kavu, možda su se neke uplašile da ću im pojesti sve kolače, kad su vidjele kolika sam
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha-ha Mari ja došla gledati cvijeće, a ono MARI - zašto 5510
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaj sad ovo znači -nismo ti rekle ? Pa kaj ti uopće treba govoriti?
Trebala si se samo nacrtati, ali ti se sigurno nije dalo podijeliti tortu sa nama jer bi tebi malnje ostalo kad bi mi svi navalili ..
A stvarno si mogla doći, nije Kutina na kraju svijeta Marek.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Torta je slasna, ali cvijeće uvijek nama slađe
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej nisam došla gledati ni tebe ni tvoje cvijeće, samo na komadić torte.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sijem žito, raste grahorica
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....udaje se mlada djevojčica
Udaje se i to nije šala udaje se za mladog bećara |
|
Odgovori | Stranica <1 45678 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |