Indijska kana - Canna indica |
Odgovori | Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
Slavonka1
Nedavno posijan Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam oko 6 ražličitih kana,ove godine sam ih kupila,oduševile su me.Rado ču razmjeniti sjeme i gomolje.
Uploaded with ImageShack.us
|
|
Rajna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Slavonka1
Nedavno posijan Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rajna
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo....stvarno prelijepo
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kasno proljetos, već negdje početkom lipnja, kupila sam tri kane na rasprodaji i odmah
ih posadila u vrt. Gomolji su mi se činili ok. Zalijevala sam ih kad god sam mogla, ali nekoliko
dana im je ipak zemlja bila dosta suha. Ni jedna nije niknula. Ne znam
je li to zbog kasne sadnje, suše ili je gomolj već
uginuo. Što mislite, ima li šanse da ipak niknu? Trebam li se uopće potruditi vaditi ih ili su već odavno upokojene?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod mene u vrtu kane rastu kao korov....prije neki dan sam ih masovno bacala jer u subotu iman vinčanje pa san malo pravila rošadu po vrtu...a od ovih dvadesetak šta san ostavila - na godinu će biti duplo |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Zelena_oaza
Pustio korijenje Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzela sam ovo proljece par rizoma kane i zasadila u velike saksije. Toliko su se razmnozavale da su saksije na kraju popucale. Jako lijepa biljka za dvorista okrenuta prema suncu, bez hlada i najljepse izgledaju kada rastu u grupama. |
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo kana da uživate kao i ja.
Uploaded with ImageShack.us
|
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rajna
|
|
Slavonka1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rajna
|
|
irisica
Već proklijao Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonka1 predivne su ti kane, gdje si ih kupila? Još nisam tu kod nas u Slavoniji vidjela takve divne boje.
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |