maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Korisnik | |
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam tu svako malo ali ti se uvijek ne javim.... i svaki puta vidim nešto novo i prekrasno... ona kutijica od nivee!!!!!.... ma sve ti je savršeno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stvarno nisam dugo bila na ovom dijelu foruma i vidim da sam propustila puno tvojih lijepih djela jer kako je primavera rekla, kod tebe se stvarno vidi veeeeeeeeeeeeliki napredak
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Koliko se meni čini jednako si uspješna na svim poljima! prekrasan nakit,prekrasni radovi u salvetnoj!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
odlicno ti ide sa das masom,odlicnooooooooooooooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala dorina...i tvoji radovi su prava umjetnicka djela
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslačkica ovo je sve preprekrasno, a one male minijaturice od das mase su mi premedene a jedrenjak na nivei....
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
anastazija ma ja volim ljude koji vole pricati,ja sam ti brbljava...
![]() samo ti gledaj,tu se svakakvih gluposti nade ![]() omnia violet probaj to stvarno je fora,mozes dodati i sljokice ako imas u smjesu ili posipati po vrhu...samo ti nesmije biti prerijetko...zato slazi po malo... Gogs meni je svaki dan valentinovo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasni radovi. Jesmo li to počeli s pripremama za Valentinovo
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
hvala...čula sam, tj. pročitala za to ali nisam još isprobala...ali uskoro,,samo da kupim sodu bikarrbonu...
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
opet sam sad pregledala sve od početka. i samoj sebi ne vjerujem da ništa nisam rekla (neki bi ti dobro platili da im odaš tajnu kako me ušutkati). a ja samo gledam.... pa opet gledam i svašta lijepo vidim!
|
|
![]() |
|
omnia violet
![]() anđelka hvala ti ![]() piramidal ![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
e meni se baš sviđaaa,,a kakav je to snijeg! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasno, krasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Super da te je ulovilo...nek te drži i dalje da se imamo čemu diviti.
|
|
![]() |
|
hvala rose
![]() Slavica 08 hvala sto pratis moje radove...trudim se evo...moram se s necim zabavljati...hvala ti ![]() hvala drage moje cure koje pratite moje radove...od vas sam naucila st i kako...nisam nijednu radionicu pohadala jer nemam gdje,pa mi zato vase rijeci puno znace... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
redovno pratim tvoje radova majstorice od das mase,radovi su ti prelijepi ali moj favorit je ono drvo od žice! prekrasno!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
maslačak,ovo je savršeno. svaka ti čast!
|
|
![]() |
|
evojos nesto od mene...ulovilo me ovih dana..
![]() |
|
![]() |
|
hvala lluvia
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Divim se svakom tko moze napraviti takve krasote iz das mase... meni to ne uspjeva nikako... ali bez obzira na tu divoru, moram priznati, kao velika ljubiteljica kutija, da me ona "love letter" kutijica oboria s nogu
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |