moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooooj,a ja bacila jedan takav body, a imao je baš super čipku!
A majko mila, šta si ti sve napravila: prekrasna je ona slika s lavandom-nigdje ne vidim krajeve salvete "odlično si to "utopila", iznijansirala-ma svaka čast! A ova torba, opet nešto originalno i predivno. Ovaj zeleni komplet-ma ne znam više šta bi ti rekla-sve je SAVRŠENO i takav je užitak ovo vidit. Evo ovako ću zaključit: |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno tatjana,kompletic za kupatilo a lavanda me skroz oborila. bravo curo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wooow,lavanda,torba,set,neznam sta mi je ljepše..... odlično,svaka čast!
|
|
tatjana_s
Već proklijao Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ti maredelmare ništa ne bacam, sve skupljam ko mali hrčak i spremam na tavan i svako malo se razveselim kad iskopam nešto što mi treba
voljela bih naučiti slagati domaći sapun pa ako netko ima recept ili zna gdje ga mogu pronaći bila bih zahvalna |
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana,spavaš li ti kada?ovo je ludilo,na mogu vjerovati,a ona torba,ma dođi ti pa ćemo mi preko rive na kavu a ja u cipelicama ili čizmicama s torbom preko ramena-pa tko će mi biti ravan!a onaj kompletić za kuhinju ajoj!prekrasno,prekrasno!Klanjam ti se majstorice! |
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
au ja sam u čudu šta reći i kako iskomentirati sve ove divote a stvarno su divote ,evo ja ću to slikovito a izdvojit ću
i torbicu koja je po mom mišljenju fenomenalno obrađena
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidila sam da tražiš recept za domaći sapun, pa sam našla kopiju knjige jednog makedonskog kemičara, beogradsko izdanje.
To je jedna svaštara-stvarno ima stvari da zineš kad vidiš za što sve ima recepata. Ja sam se nadala da ću ti naći jedan recept i gotovo. Nažalost, ima tu stranicaaaa- više od 10,..ovaj sapun, onaj sapun, bla-bla. Ima i dosta riječi koje ne razumim-se samo što su iz raznih govornih područja ex YU, već je knjiga iz 1953.g.pa ima starijih izraza koji su izišli iz upotrebe prije nego sam se ja rodila...a od toga imaaaa:))) Ispričavam se što ovdje pišem o tome, umjesto u uputstvima, al ne bih ja otvarala novu temu o sapunu. Poslat ću ti skenirane stranice na pp, al pošto ih ima puno, nadam se da će ti netko moći dati kraći recept. Moj stari kaže da je knjiga odlična, da ima stvari za koje više nigdje ne može naći recept. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mmmmm, torba me osvojila u svakom pogledu!
|
|
ANĐELKA
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
torba je njami, njami . Koliko je stara salveta sa onim velikim cvijetom na stolici ( mislim da je imam cca 30 godina ako ne i više). Na komodi ti vrata malo vise pa zato van s njom , rado ću je prigrliti
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni radovi,komoda i kofer su mi zapeli za oko malo više.
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
N e znam sto se dogadja, ali vec treci put mi nestanu odgovori.
Imenjakinjo suppper su ti radovi, ali ona cipela mi je najsusper. |
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj favorit je komplet za kupatilo (ili torba )
|
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maredelmare hvala na receptu idem odmah poučiti.
gogs salveta je otprilike stara 30 god. Dobila sam ju od prijateljice na poklon , nažalost to je jedino što joj je ostalo od bogate mamine kolekcije ostalo je završilo u smeću. imam još jedan kofer, al je u fazi izrade |
|
|
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala baka tatjana i ja sam uživala gledajući Vašu galeriju pogotovo ona jaja na cvjetnom aranžmanu
|
|
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana pa ti si stvarno bila vrijedna, lijepi radovi!
|
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala sasha, eto nešto novo
|
|
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi i zanimljivi radovi,bravo
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni radovi
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |