Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678> |
Korisnik | |
crnogorka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
veoma lijepo sasha
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ipak si se preplašila da ja ne dođem u Varaždin???
Isplatilo se malo te sprašiti vidiš kako imaš lijepe radove...super su ti ....a ono platno nisam do sada vidjela!!! Fantazija...a koja je to bila dimenzija platna???
Čini mi se da si se super pripremila za proljeće....
Ma bravo!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo nekoliko mojih velikih tegli.Gotova sam,za neko vrijeme,sa teglama
![]() ![]() i maleckih...
![]() vaza za maminu lavandu
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ajme shasha pa nisu to valjda tegle iz nb-a.....koliko si ih pokupovala!!!
najbolja mi je ona s klupicom...a za ovu zadnju nemam riječi, baš je divna...gdje si našla takvu vazu, od čega je to, od terakote?? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja tebi sve ide od ruke!!!
Tegle ne da su dobre nego su suuuupeeeer.
A tek ova velika vaza
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jedva čekam da vidim i cvijeće u tim istim teglama!
![]() Vaza ima zanimljiv oblik, suuuuper!
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Joj sve je tako medeno
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ako imaš još kaj za farbat pošaljem ti MPK da ti pomogne!
![]() Stvarno su predivne! |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ulala, kako su dobre one teglice
![]() Odmah dobijem volju, ali sam s vremenom na vi
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Znala sam da će tegle biti vrhunske - toliko smo čekali slikice.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Vazne su ti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
prekrasne su ti vazice za cvijece i originalni motivi.....svaki lijep na svoj nacin......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
joj, tako su veseleee
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Imaš cijelu temu Decoupage-salvetna tehnika
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma prava majstorica,sta drugo da kazem
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Radila sam svašta no zaboravim(neda mi se)slikati.Evo danas sam se potrudila i uslikala nešto.
Ovo su one velike terakota tegle što mi je Kaća poslala,u novom ruhu....čekaju biljkice
![]() ![]() Jedna limena,naravno isto od Kaće,za MM.On je reko koja boja i koja salveta,tak da je to njegova
![]() E sad trebam vašu pomoć!!!!!!!!!
Ovo sam jučer nešto pokušavala raditi.Na krajune ispadne ni toliko loše,no fali mi rub!
Vidi se da je ljepljeno na stiroporu,sad ne znam kako i od čega da rub napravim.Nebi okvir nego da nečime obrubim.
![]() ![]() ![]() Pomagajte!!!!!!
Nisam dugo bila tu (proljeće je ,počeli su radovi vani)pa ni vidjela vaše komentare.Hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
shasha,fantastično je!
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Shasha tegle su odlične,ljepše izgledaju nego one u trgovini.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super su ti tegle a i slikice
![]() za rub da se ne vidi stiropor možeš zalijepiti obostrano lijepljivu traku i na nju omotati špagu ili staviti satensku traku ili kamenčiće u boji...ili....već šta ti padne na pamet
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |