MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori | Stranica <1 45678 34> |
Korisnik | |
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja, zaista sam uživala u ljepoti jezera i cvetekov. na trenutak mi se učinilo kao da gledam razglednice. ostala sam bez teksta
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav mimi 45! Svaka čast na krasnoj okučnici na na divnom cvijeću, kapa dolje, naklon....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
mimi 45
Upravo klijam Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nema me jedan dan u vrtu a ono uvijek neko iznenađenje..moja bugica počela cvijetati...pasiflora na koju sam se još neki dan žalila da je imam već par godina a ne cvate,podarila mi ovaj prekrasan cvijetić a bit će ih još mnogo...i još sam jednom uslikala jednu od mnogih mojih anđeoskih truba jer ih jednostavno obožavam..
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije ni cudo sto ih obozavas
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđeoska truba je predivna
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo jezerce mami, izgleda potpuno prirodno
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije ni čudo što imaš takve anđeoske trube kad živiš u zemaljskom raju! pasiflora je predivna! |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
noćne slike su za +5
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki za trublje jer znam kako ih je teško održavati.....trebaju toliko vode! |
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...samo Vilmač u raju nema rada, a za ovaj raj se treba malo i znojiti
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...bergi budući ih imam već par godina naučila sam nešto i ove godine sam pokraj njih stavila jednogodišnje čemprese koji ne dozvole isušivanje tla...što sam pametna ha ha
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno sam i ja došetala u tvoj raj . Jezerce je a i sve ostalo ti je superrrr. Ljubav prema trubama dijelim sa tobom , a i ja imam bijelu, roza i žutu, iako mislim da je žuta malo drugačija, da je tvoja intenzivnije žuta. Da još nešto imamo zajedničko... bananu.
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat-rea vidjela sam kod tebe kako si se mučila sa bananom preko zime ...i ja sam ovu svoju prošle zime spremila u podrum a mislila sam i ove jer je još mlada pa se bojim da smrzne ...inače kako je zaštititi preko zime ako je vani
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je sve prekrasno! Slike postanka jezerca pogotovo, volim vidjeti etape događaja.
A banane i trublje pogotovo! |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...jutro cure i vi ovo nedjeljno jutro pijete kavu na forumu...hvala na posjeti.Kod nas je jutros užasna magla a sinoć je padala kiša pa ne znam dali će biti kakvih slikica...
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi, krasne su slikice uvijek!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...jutros vam šaljem nešto drugo...malo su plahe ali nadam se da ih vidite...
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš ribice daj mi reci gdje si ih nabavila
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kupila sam u trgovini kod nas prošle godine i vidiš kako su narasle...naime imala sam ja oko desetak ribica ali kad sam ih premjestila u veliko jezero prošle zime su uginule ...pretpostavka je da lišće od žalosne vrbe vjerojatno koje je padalo u vodu stvaralo neki plin koji ih je ubio...jer svih ovih godina u malom jezeru ispod leda bi preživjele...tako da sam kupila nove tri a vrba je nastradala od motorke...
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |