MOJ VRT |
Odgovori | Stranica <1 45678 28> |
Korisnik | |
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
Sponzorirani linkovi | |
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
URL=http://img256.imageshack.us/i/img0002fv.jpg/][/URL] Uploaded with tp://imageshack.us]ImageShack |
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drenova dobro nam došla, uživala sam šetajući tvojim vrtom, vidim da su Rječanke dobile veliko pojačanje
|
|
život je more
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.usHvala-Lantana!! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično rječko cvjetno pojačanje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.usHvala i tebi Anaida,samo još da uspijem odjednom staviti više slika,na |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za toliko cvijeća.
Vidim počelo je i "omaćuhicavanje"! Taj sam glagol lani izmislila kad sam i ja navalila na maćuhice. A spremam se opet!Ništa njima nije naškodilo ni onaj snijeg....
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako---ako su maćuhice dvogodišnje a sadim ih sada u jesen da li i kada će mi one nestati?Ranije sam po neku zasadila i zaboravila na nju pa točno neznam.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ovako, to dvogodišnje je jako relativno. Na proljeće počnu malo već divljati. Kako ih ja mjenjam u vazama s drugim cvijećem, to ih "izbacim" skup sa zemljom u travu i još dosta vremena cvjetaju. A ovako kod tebe u zemlji bi mogle i dvije godine. Vidjet ćeš.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow ima tu svega! maćuhice su preslatke!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Riječanke su prve počele saditi mačuhice,mi kontinentalke još uživamo u ljetnom izdanju
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao da jesen nije pred vratima
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi put sam u tvome vrtu i moram naglasiti da sam se oduševila, imaš zaista prekrasno cvijeće i preslatku unučicu. nadam se da ćemo redovno uživati u slikama tvoga cvijeća!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.usHvala Antonija ,evo za tebe zelena hortenzija |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nam još jednog predivnog vrta...cvijeće, životinjice, dječica...sve ti je prekrasno..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 45678 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |