Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Živi kamen - Lithops
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Živi kamen - Lithops

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 10>
Korisnik
Poruka
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2012 u 16:41
Jao kako su vam slatki ovi lithopsi,prosto da ih covjek pomijesa sa kamenjem.
sutnja je zlato....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 06:17
Ja sam svoje spalila jedan je prezivio.. Stavila.sam ih malo duz3 na sunce i pogledam za 2 sata oni mezurani skroz bas sam :-\
Nis morat cu kupit velike kad naletim
Per aspera ad astra.

Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 578
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 07:26
steta. Moja 4 sijanca se jos drze dobro a i posijao sam novo sjeme. Samo pazi da direktno sunce moze ostetiti i velike primjerke.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 20:02
pitanjce za znalce- moj maleni je sad potrošio ona dva vanjska listića i čini mi se da je možda sad previše van zemlje. Da li bi bilo dobro da ga pressadim malo dublje sada?

belica,zagreb
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 21:17
nema potrebe ne smeta mu to što je dosta vani kad ga budeš slijedeći put presađivala dodaj malo više kvarcnog pijeska u zemlju.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 21:33
hvala Miss M, budem. 
belica,zagreb
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 12:27
ma kad sam baš... nemam pojma zašto sam ga stavila da bude duže od 11 sati na suncu... još sam ga gledala kako se lijepo presvlači i drugi počeo i sad :/ dođe mi da se objesim
Per aspera ad astra.

Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 17:10
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 17:15
miss m predivni su ti, i ako smijem birati pobjednika ljepote, onda su to ovi u prvoj teglici.  
belica,zagreb
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 15:14
Miss M, sad sam tek ugledala ove lithopse, to prinova ? Odlično !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 17:44
jel i to od Bešlića ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 18:52
Naravno.
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 16:42
Pozdrav kamenoljupci
Kupila ove. Naletila na 3 kom sa 3 pupa

Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 578
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 16:48
A ja se nadao da će moji procvjetati ali ništa od toga.
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 17:00
Moram pratit kad se otvore da ih uspijem uslikati. Nadam se da budu.
Ja imam nekoliko malih i jedan veći od svibnja al ništa još od njih. Čekamo.
Na jednom drugom forumu sam čitala komentar da cvatu svakih 3-4 godine
Tako kad sam vidjela ove odmah sam ih uzela.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 18:35
uh bogme bih i ih i ja uzela... prekrasni su smile89 ni moj ne cijeta naravno...
belica,zagreb
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 19:30
I moja dva se spremaju procvasti sad im je sezona, ne znam gdje si ih kupila ali po supstratu bi rekla da su Bešlićevi. Lithopsi dosta sporo rastu ako se tek podijelio i dobio novi par sigurno neće cvasti dok ne dosegne potrebnu veličinu. Na mojoj trećoj slici ovaj roza ima pup ,ovaj na drugoj ima mlade još se nije rastvorio do kraja i još neki su se prilično raširili pa ćemo vidjeti što će ispasti.
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 20:13
Belica hvala i meni su krasni.
Miss M, Beslicevi, svaka cast!
Da oni izgleda jako sporo rastu al su i ovako zanimljivi.
Moram poslikati i one od svibnja.
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 20:28
Originalno poslano od člana marsha marsha napisao:

Belica hvala i meni su krasni.
Miss M, Beslicevi, svaka cast!
Da oni izgleda jako sporo rastu al su i ovako zanimljivi.
Moram poslikati i one od svibnja.
Ne moraš ih presađivati jer je Bešlić već napravio odgovarajući supstrat.
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2012 u 19:53
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.