Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 45678 94> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo je moja "DOJENCAD" ! Ponosna sam kao Oskar ! Sutra ce svaki dobiti svoju kucu za stanovanje :
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijetici su se vec spremili za spavanje , prekasno sam se sjetila fotografirati ih :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija vidi , iz one male grancice nama na ponos :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvic , ovo je iz tvojeg sjemena ! Sutra cu ih presaditi , svaku pojedinacno !
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovaj cvijetic konkurira suncu :
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da ima sunca u tvojem zagorskom cvjetnjaku, sve blješti od cvjetnog šarenila uživaj
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga Mari , nesto sam spasila , nesto dobila , nesto kupila i tako napredujem ! Ja cu isto vrlo rado ponuditi sve kaj budem imala , jer sam sama veliku srecu dozivjela sa strane Natalije , Gospine trave i Tikvica ! Da ne zaboravim poklone od Kat.ree i Retriever Sare !
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ovo sam takodjer spasila :
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imas jako lijepih pelargonija, mak je krasan... sve mi divno ;)
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Monny ! Kad sam se vratila nasla sam pravu pustinju ! Veseli me svaki i najmanji i najsramezljiviji cvijetic koji odluci postati dijelom mojeg vrtica !
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto spasila, nešto si sama uzgojila, pa to je zaista prekrasno, ono žuto sunce, mislim da je mak, u svakom slučaju predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa draga , imas pravo ! Nadam se da ces na jednom od svojih putovanja navratiti i u Zagorje !
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uredno dvorište i mnoštvo prekrasnih biljaka
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dojenčad je odlična. Mogu oni još dosta tu gdje jesu.
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho Smrcko Semira hvala vam za bodrenje !
Uspjeh mi pokazuje da sve tri imate pravo ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I da vidite da sam stvarno vrijedna : moj vrtic
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima i mladog luka :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam jos puno posla :
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uredno iskladno
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |