Forzicija - Forsythia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo nešto ukratko o njoj!!!
Biljka koja cvate u rano proljeće sa žutim jednostrukim cvjetovima duguljastih latica, koji prije listanja ispunjavaju 2-3 m visok listopadni grm sa dugim uspravnim ili blago ovješenim granama. Danas već postoje mnogi kultivari, pa se na tržištu mogu naći i biljke koje cvatu puno kasnije do lipnja, u svim tonovima žute boje, ali i bijele i ružičaste. Moguća uporaba kao pozadinske biljke, ali i kao šišane živice kod vrsti sa uspravnim granama, sadnjom 2-3 biljke po jednom metru. Ažurirao andrea01 - 07 Studeni 2007 u 23:00 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Naravno! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Frida imam ja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
A bi li je malo poškarala?
![]() |
|
![]() |
|
Imam je!!!
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Nitko nije pisao o ovom grmu....meni se jako sviđa kad procvjeta
u rano proljeće? Btw. ima li je tko? Da žicam reznice
![]() ![]() ![]() Ažurirao frida - 07 Studeni 2007 u 22:52 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |