monstera nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tražim ako netko ima za pokloniti reznicu dvije ovog euonymusa:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Ako nisi već našla imam ti ja.
Al ja imam tri reznice, jel problem ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Petit, Hvala ti puno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ima li netko koju reznicu zimskog žutog jasmina, a da je voljan pokloniti?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ako ces cekati jesen...imat cu ja
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Monna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja imam zakorjenjene reznice zimskog jasmina i voljna sam pokloniti ! Želiš ? A imam i loniceru crvenu ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free, znam da ovo nije ni mjesto, ni tema...Ti znaš što smo nas dvije imale, nisam zlopamtilo, ne mrzim nikoga, pa ni tebe....ali za nas dvije je najbolje da neke stvari ostanu takve kakve jesu....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da, ovo je tema gdje se traže i nude biljke !! I ja sam ponudila u dobroj namjeri jer zlopamtilo nisam !
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Free, onda se ja javljam ako nije kasno i usput imaš pp.....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Javi se na pp. |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Molim tko ima razne uspravne i puzave kineske ( Dianthus Chabaud) i američke ( Dianthus Caryophyllus) karanfiliće da mi sakupljaju sjeme, sve boje su dobrodošle...
![]() ![]() ![]() ![]() Zauzvrat vraćam nešto biljaka kad niknu... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ove sarene s druge slike imam ja...valjda....hmmmm nisam ih dugo pregledala...hehehhe nadam se da su jos uvijek tu
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Monnica, ajde molim te pogledaj da li su ti još živi i pripazi kad ocvatu, stvori se ona sjemena čahurica, naravno ako je karanfilić imao sreće i kukci su ga oprašili, bit će hrpa sjemena u njemu....Ja sam lani gledala neke svoje i nijedan nije imao ništa sjemena, bile su zakržljale i suhe čahurice..Kao što sam rekla, zauzvrat vraćam nešto biljaka kad niknu....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ma pogledat cu obavezno...to sam jesenas sadila izmedju tulipana....a sad se od njih ni ne vide
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Ufffff, nisi ih smjela saditi između tulipana, karanfilići se vole pržiti na suncu, bar se moji tako ponašaju...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hehheh evo jos koji dan i tulipana vise nema....pa nek se prze do mile volje
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hehheheh e bas si ona stvar
![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |