Palčicino biljno carstvo |
Odgovori | Stranica <1 45678 23> |
Korisnik | |
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
begonije, loše su mi cijelo ljeto u ovoj kamenici
ne znam šta im bi klivija, majušni napreduje ljubičice sprema se na cvijetanje murtila a vidi njega, stiga na gozbu |
|
Sponzorirani linkovi | |
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo Palčice. Svega kod tebe. Oduševljena sam
|
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
al je zato ova begonija zdrava
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
omiška plaža u jutarnjim satima .. do neki dan se kupala...al još uvik se i može .. al čim škola počme minjaju se i životni rituali
odo ja utonut u Otokov vrt imam još dosta šetnje kroz njega adio gnjur gnjur |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja moločas na balkon, a kukac se hrani mojim pelargonijama..uspila sam ga uslikat
na ovoj je najinteresantniji...krila mu rade 1000/h |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sa samo uživala u svom malom skromnom carstvu...i evo par fotkica
mini garifulići, nakon proljetnog cvijetanja .. odmor valjda do sljedećeg proljeća zumirani ageratum ovaj se tek budi, kasni malo |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ružica moja mala, bit će opet koji cvijetak...nađe se pokoji pupoljak
a ove se još prave važne |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a danas mi i susjeda dozvolila fotkanje
jooooj i ona ima svega divnoga.... zadnji trzaji ruža pa onda cinije(ako se razumin u ime cvića) |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ovo je naravno kod susjede, a kako se zove .. e to ne znam
onda ove kadifice zovemu tu i ovaj krasni...opet moje neznanje imena još jedan |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i dalje sam kod susjede
imali smo gošću na hranjenju, pčelicu malu |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i nezaobilazni žuće također u susjedstvu, u pozadini moja kuća, tako da uživam pogledom kroz prozor na ovo divno cviće
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
laku i ugodnu noć sa omiške plaže
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uzivala sam gledajuci ove cvjetne slike,i omiska plaza mi se svidjla
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas malo poslikala zelje ... možda blesavo al ono i meni lipo ..
kelj glavati kaula brokula i mali kupusići pupčari...još nisu počeli |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i danas je bilo branje žižula
trebaju i ljestve i jedan mali krastavac |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
usput do vrta sa intradom
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruža koja je u vrt sa intradom, neumorno cvijeta
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja mama zove fjoketin
u dvi boje a jedna biljka |
|
Odgovori | Stranica <1 45678 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |