VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 43> |
Korisnik | |
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno draga Belina, pridružujem se ostalima sa svim pohvalama.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divno, proljeće se razmahalo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
draga Belina hvala ti na lijepim slikama baš sam uživala, toliko rascvjetanog kod tebe, ja sam danas plijevila korov , zemlja mokra da nemože biti mokrija a njemu ništa ne smeta, a kad zagrije sunce bit će ga još i više , bojim se da će ugušit biljke pa sam danas nemilice čupala
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Portun je bil otprt i ja sam stiha prošelata tvojim vrtekom,pogledala svaki cvetek,svaki pupoljak,svaku mirisnu grančicu i ispunjene duše otišla dalje......
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nisam dugo bila kod tebe,ali sad sam se nauživala.krasno ti je
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
koje ljepote se ja nagleda,predivno je ..reci mi sta je ono na prvoj sliki,imam i ja to a neznam kako se zove,mislim cak da je to od tebe ,kad su nase drage rijecanke dolazile u zadar donijele su od tebe biljki pa mislim da je i to tvoje..varam li se ili ti je ono menta u vrtu,kad ti se ona rasije nikad je se neces rijesit,ako je to ta na koju ja mislim...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prekrasne slike proljeća!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe je proljeće već uveliko stiglo. Mnoštvo cvjetića je već pokazalo svoju boju, a puno pupoljaka se sprema otvoriti svoj cvijet. Kamelije su kraso rascvjetane, a i rodići će uskoro.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Slavujčica,napokon sam se i odvažila malo stavljati slike.Hvala ti na preljepim riječima,tako si mi daleko,a tako blizu
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga Belina,
kroz ovaj portun tko prođe imati će što vidjeti. rasvjetlila si mi današnji dan. za sliku sa pupoljcima žutih tulipana i majmunskom travom ...nemam ocjene....predivno!!! ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za danas dosta,sve vas pozdravljam i portun je oprt! |
|
|
|
![]() |
|
Dođite mi opet.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Baš sam lijepo prošetala tvojim vrtom.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Ugodna vam šetnja mojim vrtom!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dan proljetan,sunčan!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Napokon proljeće u mom vrtu!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Samo da te pozdravim draga
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Dok piješ kavicu ja prošetala tvojim vrtom.Sve je krasno ali me Pierolino oborio s nogu.Lijep pozdrav iz Slavonije.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala ti Belina,ja za danas imam grančicu drijenka
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali moj kaktusiću,evo kuham kavicu,ima i za tebe.
Kod mene oblačno,lagano puše jugo,nije hladno. Velika maslina za tebe ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |