Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 102> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rascvjetano, krasno, a koliko te još sijanaca čeka
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Flanci u casicama ko po spagici. Bil bu to bogat povrtnjak.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Maris, oči su mi ispale kad sam vidla tolke flance u boravku. Bude ti stalo sve u vrt? Mogla bi donesti na kavu viškove pa nam prodati.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Hvala Moon
![]() ![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Volim kad je gužva u povrtnjaku. ![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
ma predivno,baš ćeš imat posla ali zato ćeš uživat u svemu tome
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala draga ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
Tea,doči će i taj dan.
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Monstera,čitaš mi misli
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Pregledala sam ti vrtek od A do (nije do Ž, Ž će biti negdje u kasnu jesen))nego do ovdje i baš sam se lijepo našetala. Vrt ti je prekrasan, inače mi se sviđa kad je nešto na brijegu, bila to kućica, vrt, voćnjak, bilo šta. Mogu samo reći da sam oduševljena, draga moja evo za tebe
![]() |
||
Lipik
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Baš ti hvala na slikicama iz dnevnog boravka. Pokazala sam ih MM neka vidi da nije samo kod nas tako. Njegov komentar: "Al oni će bar imati što jesti!"
Dakle, ti si se osigurala za vremena koja dolaze. Čestitam! |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
|
Baš mi je drago da si prošetala mojim vrtekom ![]() |
||
![]() |
||
|
A jesi me nasmijala,hvala ti. ![]() Da ne zaboravim,mravek je bio jako zadovoljan s peticom iz zalaganja,mislim da će se još više truditi. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Draga,briši poruke,ne možeš primiti
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Evo i meni poruka otišla u vjetar! Maris!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
ima pravo Andinin suprug, vi bute zaista imali kaj jesti
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
Tea,Monstera,hvala
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |