moji cvjetni aranzmani |
Odgovori | Stranica <1 45678> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kaj! Jesu kolačići ali su kolačići ružice, cvjetići ... prava umjetnička djela. Stvarno krasno radiš, divim ti se.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme draga anabistrica - tvoja pohvala tako godi, hvala puno, punooo
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolači tako lijepo izgledaju da bi meni bilo žao pojesti ih
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon draga - ma, samo izvoli; pocasti se
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava si umjetnica na svim poljima, kolači toliko dobro izgledaju da sam ogladnila, a postavama stola se ne mogu nadiviti.
|
|
život je more
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana draga hvala puno na posjeti veseli me da ti se svidaju moji kolacici I aranzmani
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka ti čast, prava si umjetnica, što sa cvijećem, što sa kolačima, a tvoj vrt da niti ne spominjem
|
|
ruža1956
Novo sjeme Pridružen: 08 Veljača 2014 Lokacija: koška Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast,to su posebne osobe koje mogu napraviti ovako nešto!
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5 I ruza1956 - hvala vam punoooo od srca, bas mi je drago da vam se svida
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, prekrasno! Nemam riječi!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam ostala bez rijeci ! Prvo sam pomislila da uopce nisu pravi dok nisam shvatila da je do djelo tvojih vrijednih rucica !
Majestetisch ! |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam tek pogledala tvoje umjetničke, cvjetno-kolačaste aranžmane. Pa ti si prava majstorica. Da li sve to sama radiš ili imaš kakvu pomoć? |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala - drago mi je da ti svida
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno , sve je mojih ruku djelo. Kcer mi pomaze kada imam catering
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(1)
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam sigurna da li mi je drago da sam našla ovu temu ili nije. Sve je toliko savršeno da sad tek shvaćam koliko sam daleko od toga i da taj nivo nikad ni blizu neću dostići. Jel te tvoje kolače ima netko uopće srca pojesti ? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajoj draga Anastazija kako se zahvaliti na ovako lijepim rijecima
A kolacici se pojedu, prvo malo traje zagledanje I komentiranje pa se onda prepuste na degustaciju
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 45678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |