Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BB
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

BB

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 19>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 20:57
To bi bilo tako dobro...ali dostava je malo prespora i preskupa a da posaljes traktor?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 20:59
Originalno poslano od člana klaudija8 klaudija8 napisao:

Prekrasan ulaz - puno mi se dopadaju kamencici  i cijela ideja smile55koju ces ti sigurno do kraja izvesti maestralno

The impossible is often the untried.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 21:10
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

To bi bilo tako dobro...ali dostava je malo prespora i preskupa a da posaljes traktor?

Ma kak'i traktor,nama ni ova kamiončina ne bi pomogla...treba nam  
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 21:20
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

A da napraviš na jednom dijelu kamenjar ako ima toliko sunca ?
I ono kaj su već cure rekle - nemoj zaboraviti na lavandu, a i ružmarin. Možda jedna mirisna gredica, znači još timijan, kadulja...

Anastazija Hug ulica je to,nema drveća niti bilo kakvog drugog zaklona...jedino ako ga sama zasadim Wink I kamenjar mi se mota k'o jedna od ideja...moraću dooooobro da razmotrim opcije LOL
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 21:33
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Koja je ovo slatka dilema,trilema... moj prijedlog ti je uz rubove  lavande a središnji dio po nekoliko čajevki ili ako hoćeš po ružu stablašicu.  Inače vrhunski si to odradila,kapa doli majstorice!

Anđo draga Heart vidiš...šta da ti pričam...pritisle me slatke muke WinkLOL Lavandu obožavam,al' da mi ne bude malo velika tu,to se mislim sad   a o ružama intenzivno razmišljam smile79

Ali draga zato ćeš ti biti frizerka i održavati joj frizuru u željenim gabaritima ili stavi santoline ,one su niže i isto tako lipe!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 21:43
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Moze i travica,tako da ovi prekrasni kamencici dodju do izrazaja
u sredinu bi se fino uklopila magnolia ili ruza stablasica

I ja bih ovdje stavila travicu, također ružu stablašicu i možda neke puzave cvjetajuće " oblačiće " trajnice..EmbarrassedHeart

Monsti draga Hug hiljadu,ma šta hiljadu,milion ideja mi se šunjaju glavom i u svakoj ima i za i protiv...šta bi najlepše izgledalo pitam se ma,svašta nešto bi bilo prelepo,samo da se odlučim...

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 21:50

Koja je ovo slatka dilema,trilema... moj prijedlog ti je uz rubove  lavande a središnji dio po nekoliko čajevki ili ako hoćeš po ružu stablašicu.  Inače vrhunski si to odradila,kapa doli majstorice!

Anđo draga Heart vidiš...šta da ti pričam...pritisle me slatke muke WinkLOL Lavandu obožavam,al' da mi ne bude malo velika tu,to se mislim sad   a o ružama intenzivno razmišljam smile79

Ali draga zato ćeš ti biti frizerka i održavati joj frizuru u željenim gabaritima ili stavi santoline ,one su niže i isto tako lipe!

Ej,i to si u pravu...i santolina je prelepa...joj,ima mali milion prelepih biljčica,kako ću se odlučiti nisam živa 
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 22:19

Originalno poslano od člana erutrina erutrina napisao:

Ej curo  Smile  - srecan povratak i novi pocetak  -prelepo ti uredjenje a i svaki cvetak   - Big smileWink medj gazanje videh i eriku da te pitam sad imam priliku - na slici je spram gazanje mala   a ja bih vrlo rado znala  koliko je zaista velika i moze li jedna samo njena slika smile78

Erutrina,hvala na poseti i na lepim rečima Hug
Dobro si zapazila da je u poređenju s gazanijama mala...e,sad,da l' je to zato što je mlada nisam sigurna (zaboravila da pitam prodavačicu kol'ko ima godinica,il' meseci možda WinkLOLLOL).Gledala sam po vrtovima i behu poprilično veće i više od moje...ma,sigurno su starije Smile
Moram te upozoriti da nisam 100% sigurna da je ovo što ja imam erica jer su ona i calluna jako slične...pozdrav Heart
Evo sličice...

To je Calluna - vrijes, a ne Erica - crnjuša.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 22:32
Anastazija,draga moja,kako ih razlikuješ??? šta je to na šta treba obratiti pažnju? Prodavačica je tvrdila da je erica ali nisam njenu tvrdnju prihvatila zdravo za gotovo...istraživala sam,ali prilično neuspešno  
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 13:41
Da ,imas pravo..nista bez nekog Tupoljeva koji prenosi po 200T
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 15:17
Ej,miska Hug kažem ti ja...em smo podaleko,em nam tovar potežak WinkLOLsmile219 
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 21:12
Oho, kako su lijepo uređeni dijelovi ulaza, već sad krasno izgleda
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 21:50

Ja ih raspoznajem po tome kaj Erice imaju cvjetiće do kraja grana,  a Callune imaju ove zelene čuperke ( ako nisam  u pravu neka me netko ispravi ).
Kod Erica su listići skupljeni u snopiće po četiri, a Callune imaju listiće raspoređene nasuprotno po grani.
Na našem Cvijet.info sam pronašla krivi podatak da Erice ne podnose temperaturu ispod nule kaj uopće nije točno.
Ja ih imam već godinama, ogromne su i do sada mi se još niti jedna nije smrznula, a živim na bregu iznad Zagreba i kod mene je uvijek za par stupnjeva hladnije nego u gradu i ima puno više snijega.
Iz mog iskustva Callune su puno osjetljivije i svake godine mi se unište. Ako koja i ostane, nikak ne izgleda i baš ne cvjeta više.

Stavit ću ti sliku moje Erice da vidiš razliku, pa je ti izbriši ako ti smeta.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 22:23
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Oho, kako su lijepo uređeni dijelovi ulaza, već sad krasno izgleda

Hvala ti moon Heart još kad udenem koji cvetak Wink
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 22:26
Uopće ne sumnjam kako će lijepo u konačnici biti
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 22:49

Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Ja ih raspoznajem po tome kaj Erice imaju cvjetiće do kraja grana,  a Callune imaju ove zelene čuperke ( ako nisam  u pravu neka me netko ispravi ).
Kod Erica su listići skupljeni u snopiće po četiri, a Callune imaju listiće raspoređene nasuprotno po grani.
Na našem Cvijet.info sam pronašla krivi podatak da Erice ne podnose temperaturu ispod nule kaj uopće nije točno.
Ja ih imam već godinama, ogromne su i do sada mi se još niti jedna nije smrznula, a živim na bregu iznad Zagreba i kod mene je uvijek za par stupnjeva hladnije nego u gradu i ima puno više snijega.
Iz mog iskustva Callune su puno osjetljivije i svake godine mi se unište. Ako koja i ostane, nikak ne izgleda i baš ne cvjeta više.

Stavit ću ti sliku moje Erice da vidiš razliku, pa je ti izbriši ako ti smeta.

Ma kakvo brisanje,draga Anastazija Heart erica ti je predivna,uuuh smile170 a ja sam ti sa brisanjem fotkica u velikoj zavadi WinkLOL 
Znači,moja biljčica je definitivno calluna...jedino mi se ne sviđa što je osetljivija pošto kod nas zime znaju da budu baš hladne...patiću ako propadne    
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 23:08
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Uopće ne sumnjam kako će lijepo u konačnici biti

Pretumbala ja onoliko dvorište,valjda će i ulaz dobro ispasti WinkLOL nema prepreka,premeštanja...čista,prazna zemljica da zasadim gde i šta želim sa uživanjem EmbarrassedBig smile 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 23:34
Ko je pomenuo dvorište? ah,da...ja...pa da vidite malo i dvorište
...ima još po koji cvetić

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 23:36
Hrizanteme

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 23:40
Stolisnik opet cveta

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.