Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 16:18
osjeća se s koliko ljubavi radiš sa svojim biljkamaClap uspjeh ne može izostati, a ni zadovoljstvoHeart
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 18:11
Mari, draga smile78
Uživam s biljčicama, ali nekako mi ove godine slabo niče cvijeće koje sam posijala. Valjda je do sjemena. 
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 09:23
Bugicaza5, jako lijepo je kod tebe, iako je kao i kod mene, sve još u razvoju i nastajanju. Koliko vidim, pomno planiraš namjestiti svaki kutak, uopće ne sumnjam da će biti prekrasno kad se razbuja. Za gredicu u sjeni ima jako puno predivnih biljaka, meni su osobno najdraže hojhere i hoste, a ako nije duboka sjena, anemone će sigurno upotpuniti dojam. Za sada izdvajam ovu sliku tvog parkić- voćnjaka, koji mi se jako sviđa!

Veselim se novim slikama i nadolazećoj sezoni cvatnje i plodova kod tebe! smile79
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 11:56
Vila2, točno je tako, još mi gotovo ništa ne cvate, sve je maleno, tek posađeno. A nešto čekam da mi pošalju cvjetne prijateljice i to će biti od velike pomoći u popunjavanju rupa. Embarrassed Zahvaljujem ti na savjetu za cvjetnjak u sjeni, nikako da dođe na red za sadnju. 

Inače, imam malo prostora i onda mi je još veći problem to urediti, sve mi je lijepo, a ne stane baš sve što bih htjela. Preferiram trajnice, uz to moram paziti na puževe jer sve pojedu.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 13:50
Pogled sa balkona... kroz vinovu lozu
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 13:52
vinova loza je lagano krenula...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 13:57
A ovaj predivni paketić me iznenadio danas! Smile Vijolice Hug
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 14:01
Maleni tropski hibiskus čeka svoju teglicu Smile - već ima pupoljak!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 14:07
Lablab polako napreduje...

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 17:15

Pogled s balkona -  fantastičan Clap

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 14:34
Još malo uživam u njemu, vjetar jako puše ovih dana i začas će otpuhati i razbacati bijele latice stare jabuke...
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 23:16
prijavljujem malu šetnju po tvom vrtiću
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
macorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2014 u 08:20

Da li to moj hibiskus već ima pupoljak? smile94

Nek još malo pričeka presađivanje da ojača korijen.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2014 u 15:23
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

prijavljujem malu šetnju po tvom vrtiću

Drago mi je, samo dođi i prošeći, iako zasada imam malo slikica. Još moram puno saditi... smile78
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2014 u 15:25
Originalno poslano od člana macorka macorka napisao:

Da li to moj hibiskus već ima pupoljak? smile94
Nek još malo pričeka presađivanje da ojača korijen.

Ima, ima ... smile202, nemaš pojma koliko me veseli! Još čeka na presađivanje, sram me, nisam mu kupila teglicu, Embarrassed ali budem u utorak...

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2014 u 21:19
Evo i mene nakon malo dužeg vremena da vidim kako ti ide, ide tebi i to dobro samo sadiš i sadiš, još malo i bit će šuma kod tebe. Bravo draga za tvoje vrijedne ruke. Svaki dan ti je sve ljepše i ljepše. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2014 u 16:22
Karli, hvala! Embarrassed Mora se kod mene još puno raditi, a vrijeme ne dozvoli.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2014 u 11:53

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2014 u 11:55

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2014 u 11:55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.