Jorgovan-Syringa |
Odgovori | Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobila sam par grančica jorgovana, dali bi se iz tog mogle napraviti reznice i zakorjeniti, ili je kasno??? I kako??
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nešto slično sam i ja napravila, znači za mjesec dana ću znati na čemu sam....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je nepotrebno jorgovan pokušavati zakorjeniti reznicom kad većina ovih vrsta baca tolike mladice s korjenom oko matične biljke da ih se može posaditi bezbroj.D.I.N.A. kod mene ih ima u vikendici koliko god hoćeš. Naravno govorim o klasičnoj boji jorgovana lila, što je na Miličinoj slici.
Ako želiš da ti pošaljem pošalji adresu na p.p.!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Morana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne škodi pokušati, nema se što izgubiti... svakim pokušajem postajemo iskusniji i znamo što raditi, a što ne...
|
|
|
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klasičnog imam, u potjeri sam za bijelim, tamnoljubičastim, rozim duplim i "sensation". S obzirom da imam popikane baš te u zemlju pričekat ću da vidim na čemu sam a ako ne uspije, vidit ćemo...
Hvala Triša, ko da jesi... |
|
Tena 28.3.2010
|
|
Morana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da će biti uspješno...
Samo pazi da ne presuše i da nisu na jakom suncu |
|
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vode imaju, a dio dana su u hladu. vidjet ćemo.
Arim, takve imaju u mbm-u, po 60 kn mislim. Nadam se da će primiti i meni... |
|
Tena 28.3.2010
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala.Najbliži mbm je udaljen oko 45km,valjda ga već nađem negdje.
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morana,što se tiće razmnožavanja jorgovana iz sjemenki,rekli bi stari ljudi ˝mani se ćorava posla ˝jer tko god ima jorgovan ispod njega malih ima ko u priči i koga god zamoliš dat će Ti ,ako nije škrtica naravno.
|
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
d.i.n.a imam na umu da trebaš bjeli jorgovan i ja sam malo iza Zaprešića ,pa se možemo negdje na jesen nać u Zagrebu ,dotle se još sadnica bude oporavila i na jesen ga lijepo posadiš.
|
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Muž mi bil sinoć u Zaprešiću na moto susretu, trebala sam njemu reći...Zamisli kaj bi taj jorgovan vidio putem....
Pa do jeseni ću vidit kaj će biti s reznicama, čisto iz znatiželje, a ako ne uspije javim se. Hvala kaj misliš na mene |
|
Tena 28.3.2010
|
|
Morana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja sam takva da mi je neugodno pitati, pogotovo jer nitko tko je moj prijatelj nema jorgovan... A i kad spomenem cvijeće, obično bude blijed pogled... Pa da ne obrstim nekome grane, mislila sam uzet sjeme... Ali zahvaljujući forumašicama dragim, dobila sam ga |
|
|
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ono za blijed pogled mi je jasno... a kaj se tiče mladica, silvestra je u pravu, ali opet neda se svima petljati oko slanja, moraju biti duše da pomognu ipak
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
Morana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kažu stari i ruka ruku mije
|
|
|
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
D.i.n.a. ako što pođe po zlu ,pa se ne domogneš jorgovana ja stojim kod svoje rječi,nekako ćemo ga dobaviti do Tebe.
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi smo iskopali kod susjeda sa Krka mladice bijelog, tamno ljubičastog i nekog šarenog prije mjesec i pol dana, odnijeli u Zg i mogu reći da ih se 90% primilo.
Popikali smo ih oko našeg običnog i sad ćemo vidjet što će biti. Da li je razlog ne cvjetanja našeg starog jorgovana premještanje? Normalno je cvao, a onda smo ga silom prilika morali premještat i ove godine je izostala cvatnja. Vidijela sam po vašim postovima da zbog traume ne cvate po par godina, auu načekat ću se onda. Kad ih treba orezivati? I da li to treba radit? Pogotovo sad kad nije cvao. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |