Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 5859606162 243> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je plod sa stabla maclura pomifera (drvo mozak)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
diabolik
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, sad znam puno više.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja je ovo biljka
posijana je prošle godine, mislim da sam sjeme dobila od Lantane ili sashe, a možda i od OTOK, prošla je sigurno godina dana od sijanja, a nisam obilježila |
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li netko zna što je ovo?
|
|
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da si uspio sa slikom :) Joj da je barem slika malo veća, podsjeća me na neku palmu, to drvo zar ne? Ja ti imam sobnu palmu samo je za 99% manja od te na slici, ima jako slične te bobice koje rastu i čak bi rekla da je to onda to-sobna palma, samo što ova nije sobna. |
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti je lobivia hertrichiana |
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dmirce 12,to ti je peruanski papar-Schinus molle
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanja 20...hvala na pokušaju, no mislm da nisi u pravu. Lobivia hertrichiana ne liči na moj kaktus, Semira je dala dobru identifikaciju - neki od ferocactusa.
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je neko drvo snimljeno na našoj obali,ali te bobice su uvjek u osmom mjesecu kad sam ja na moru cvijet nisam nikad vidio,a drvo je nekako visine kao bagrem.Stvarno jedna predivna biljka koja me je oduševila,a i vidi se da je ljepa.Neznam još sam uvjek u nedoumici šta bi to moglo biti,a sliku nisam ja stavio nego mi je pomogla pčelica7 i hvala joj još sam joj poslao moju cliviu da objavi ali nije nema veze svejedno nadam se da će mi poči za rukom da i ja objavljujem slike.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ti link za uputu kako staviti slike, pokušaj, svladat ćeš to za čas posla, samo prati uputu administratora:
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pomoći,ali probao sam i uvjek dobijem packu tako je kod mene kad nešto kao nesmiješ dirati neznam ni sam
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
zadar3000
Novo sjeme Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na prvoj slici mi se čini da je Selaginella (crvotičina), a druga x Fatshedera lizeii "Variegata", šarena bršljanolisna aralija
|
|
zadar3000
Novo sjeme Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno, čini mi se da je upravo to u pitanju... još ću malo proguglat oko uzdržavanja :-) |
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://img98.imageshack.us/img98/9108/80482152.jpg
mislim da je ovo ista biljka kao Mirina samo sa cvijetom... nasla sam ovu sliku na netu, imam i ja to u vrtu, ali jos nije cvjetala jer je mala (bar se nadam da je to razlog) kad sam plijevila vrt malo mi je nedostajalo da iščupam, budući da je samo izniklo u vrtu |
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K - Cheiranthus cheiri
Morana - Matthiola incana |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ti kažeš onda je problem riješen. Slikat ću kad procvate
Hvala puno!!!
|
|
Rijeka
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno
konačno je misterija koja traje godinu dana rješena! |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Odgovori | Stranica <1 5859606162 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |