Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 23:44
Pustolovko....... vidi nas...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 23:49

Gdje ste svi? Kad vas nema ovdje,odoh i ja....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 23:50
uh ja ostavila sve popaljeno i kidnula ccc
sta je opet sijelimo nama svaku noc nova godina hhhh
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 23:52
Ma kakvi Pustolovko, prošlo
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 23:54
hajd valja i sutra ovdje navracati
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 23:59
Laku noć !
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 17:24
dobro vece imal koga?
imam namjeru saditi ljute neke paprike u saksiji,ne znam kave ce biti nadam se d anece biti ubitacno ljute(sto ti se Fiki ismija crko od feferona )
zanima me sta vi radite kad papricice dozriju,jel ih kiselite,zamrzavate,susite i meljete? ja ubacujem u kuhanje ne svaki x po ljutu feferonu malo zbog bakterija i arome hrani.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 18:16
Ja ih samo tu i tamo ponekad isto ubacim dok nešto kuham, drukčije nikako....Imam i ja nekoliko sjemenki različitih vrsta ljute papričice ,pa ćemo vidjeti što li će biti od njih...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 20:03
ja volim zaljutit picu suze teku dok je jedes ;-D
ovo sto sam premazivala zove se harisa nesto kao sos-feferone.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 20:12
Ja papričice ovješam na konac i sušim ih,pa kada mi treba samo kidam! Ljute su ko sam vrag!   
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 21:02
ljute a zdrave.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 22:49
Preljuto vam baš i nije prezdravo, odu bubrezi...
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 00:25
...NOĆKA CURKEevo, odosmo nas tri..put pod noge..pravac krpenzec...

créas%20mamietitine:%20bonne%20nuit
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 11:23
Dobar vam lijep i sunčan dan!
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 15:18

Baš je, šafranići su mi izvirili iz zemlje smile159

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 15:31
super je bas dan nije ni hladno.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 15:38
Joooooj ja bih išla svašta sijati!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 15:42
pa svi bi da moze,nego vadi sto se sijalo iz "smrzivaca i jedi
ja iz baste donijela persun korijen i lisće za supe.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 15:50
Pustolovko , šljiviš zamrzivač.....friško je zakon..no kad nema , moramo biti zadovoljni i smrznutim..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 15:53
tako i mislim ne daj Boze da sada nema nista ni zamrznutog zamisli?!
moji jos imaju repu i mrkvu persun u zemlji frisko.a u plasteniku salata i mladi luk.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.