Moj vrt seoski |
Odgovori | Stranica <1 5960616263 66> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivnih li slika. Zapravo predivna priroda.A fontana će biti doista veličanstvena!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bajkovite slike
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratila opet da vidim odgovor, ma...navratit ću još! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe svega lijepoga,a fontana je bas lijepa kao mali dvorac..lasta je ljepotica Nr 1 a miševi su me nasmijali ....
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi mali gogo došla sam ti samo poželjeti puno uspjeha, zdravlja i zadovoljstva u Novoj, a našla toliko lijepog i novog kod tebe! Tako si me raznježio pričom o traženju humane mišolovke, ali nekako to baš priliči osobi kao što si ti, pravom ljubitelju prirode koji poštuje i čuva sve u prirodi pa i one koji mu nanose štetu!
A ova fontana koju radiš baš je veličanstvena!!!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znala sam ja da se kod tebe uvijek nešto novo događa! Eto mene opet da vidim kako napreduju radovi na fontani.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali Gogo,
Oduševljeno sam se šetala tvojim slavonskim vrtom. Stvarno je prekrasno. Ideje predobre, fontana savršena, voćke i povrće zdravo i krasno, cvijeće još ljepše. A Lasta.....mislim da bi se moj Gizmo zajapurio i na prvi pogled zaljubio. |
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da se samo javim nabrzaka, da ne mislite da sam se "ublagopokojio" . Nije, samo sam jedna velika lijenčina preko zime pa mi se neda ni slike objavljivat. Ali kako je sunce granulo udahnulo je u mene onaj duh proljeća, prsti nemirni, samo bi rovali nešto po zemlji, čistili, sadili, sijali.....
Bit će uskoro novih ideja, novih fotografija.....
Proljetno ludilo počinje!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"ublagopokojio", ajme gdje si samo izvukao taj izraz! Baš me zanimaju prvi znaci proljetnog ludila u tvojem vrtu!
lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon dugo vremana opet sam prošetala tvojim vrtom.
Željno očekujem tvoje proljetno ludilo i nastavak radova na fontani.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa proljetno ludilo je počelo a tebe nema pa nema. Zar se kod tebe ništa ne dešava?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali Gogo,imaš prelijepo cvijeće i okoliš zato požuri sa novim slikicama.Lijepi pozdrav.
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi živ?
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki Gogo gdje si? Pun si ideja ko šipak koštica! Daj malo poslikaj da uživamo. Jedva čekam fontanu.
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
???????
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon duuuugo vremena evo i mene opet na forumu !
Evo par fotki za početak:
Terasa:
Kaktusarnik:
I vjerojatno ono što vas najviše zanima - vrtni akvarij (napokon, ajd recimo tako, završen):
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali Gogo, pregledala sam sve tvoje teme još odavno, a kad sam se ja registrirala, ti si "nestao" pa nisam ništa pisala, vidim da si se vratio na forum pa sad koristim priliku da ti iskažem svoje divljenje za sve tvoje uratke !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo konačno i tebe nazad. Pa gdje si nam se bio pogubio? Svakakvih novosti kod tebe. Naravno prekrasno kao i uvijek. Molim te daj nam još slikica da vidimo kako izgleda ove godine tvoje carstvo.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 5960616263 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |