Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 184> |
Korisnik | |||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Vidite nisam trebala odati tajnu. Trebala sam slikati svakojako povrće i cvijeće , a vi bi mi se svaki dan divili
![]() ![]() Gio iz tvojih usta u Božije uši ![]() |
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
||
Baš mi je drago da ima zezalica na ovom forumu da ne ispadnemo samo hrpa obični bezveznih žemskih! Za ovo bih od nekoga mogla dobiti
![]() Bravo smrcko za šalu o pomidoru, barem na trenutak nismo se divili tvom cvijeću. Iako priznajem da je onaj tvoj kaktus procvjetao u krivo vrijeme i zastao nam je dah i tako zasjenio pomidor! Šteta!
|
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
||
Smrcko, smrcko!!!
Uspjela malo prošetati tvojim vrtom. Sve pohvale... ![]() ![]() Vidim ja da ne samo da zezaš ove na selu već i društvo ovdje! ![]() Coreopsis ti je predivan! Jeli ti procvjetalo ono što si i meni sjemenke poslala? Kod mene počinje! Uslikaj mi da ga vidim! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nije ni čudo da je lijep, od koga je ![]()
Vjeruj mi neznam ni di je, korov mi je zavarao i ono malo mozga. Ako procvjeta znat ćemo. Ali čini mi se gdje bi trebao nići da nema cvjeća. Drago mi je da sam tebi to poslala da bar netko ima, pa ćeš ti meni sjemenke poslati ![]() Možda sam prerano posijala, a ti si u ljepšoj klimi i malo poslije mene si sijala. Dobro još se nadam ![]()
Hvala na pohvalama ![]() Moram vas zezati, bitno je da se ne ljutite. Volim nasmijati pogotovo one koje nevolja tišti, vedar duh pobijedi sve. Oni koji me dugo poznaju znaju da sam šaljivdžija, dobro treba mi vremena da upoznam ljude. Evo s vama sam godinu i tek sada moj karakter dolazi do izražaja ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Malo sa mog balkona.
Milionka mi je odjednom postala anemična, dodala sam joj đubrivo za sulfrinije i željezo. ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Takođe sam lantanu zalila sa đubrivom za milionke i prekonoći se poduplala
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Bungi bojkotira cvatnju
![]() Ukradeno iz Hojčekinog vrta. ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
ti i triša imate iste posude za cvjeće. gdje si je kupila smrcko?
|
|||
![]() |
|||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
||
e jesi prava, od šale nitko nije umro tak da samo ti nastavi u "revijalnom tonu"
oprosti ali moram pitati, ono kraj papričice kaj veliš da je lantana meni liči na nekaj drugo? Ili krivo vidim
|
|||
![]() |
|||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
||
Super je ova tegla sa cvijećem ...
Mogu misliti kako će izgledati kada sve procvjeta
![]() |
|||
![]() |
|||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
||
HOJAAAAAAAAAAAA ako ovdje navratiš ukradeno ti nešto iz vrta ------Smrcko uzela ----samo da javim
![]() |
|||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|||
![]() |
|||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
||
moje milionke su ne anemične,nego su na oporavku u hladu..koma su
![]() a ova posuda je fenomenalna ![]() |
|||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|||
![]() |
|||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
||
Ajme, smrcko, ako je hana u pravu i ono nije lantana - ubit ćeš me! Posijala sam sjeme lantane. Meni su nikle biljke, ja podjelila, a vi uzgajate korov!
Kad sam sve podjelila ostavila sam sebi najljepšu. Sad je izrasla krasna smokva
![]() Hval ti niho, vidjela sam ja da nešto fali - ali neka - u dobrim je rukama!
|
|||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Šmrcko, de ti meni ovako "mladoj" pojasni, da li dobro shvaćam!
![]() Ovo sve što je slikano na nekim pločicama je u Rijeci?
Inače za bugenviliju ne brini. Kad krene nećeš znati kud s njom. MSK je kupila tako visoke cca pol m, grane s tu i tamo nekim listekom. Sad su krenule ludovati, posebno jedna, već je morala staviti štapove od 1,20m a cvjetaju kao lude.
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Što se tiče bugenvilije - ove koje narastu velike su bugenvila glabra
(bugenvila, bugenvilija, bouganvillea - svakako ih zovu) , čini mi se da su one male koje su prodavali po trgovačkim centrima druga vrsta - bugenvila vera.
Potraži na netu pod bougainvillea vera
|
|||
![]() |
|||
||
Rozika ne čitaš moje postove
![]() ![]() Triška nema takvu posudu, kod nje je komunalna cijev lijepo oblikovana. Slične je boje kao moja posuda. Moja posuda ti je kupljena na sniženju u baumaxu u Njemačkoj za 4 eura, nešto su preuređivali te poskidali cijene proizvodima. A inače takva posuda u njemačkoj cvjećari je po normalnoj cijeni 17 eura. ![]() ------------ Željka hvala na pohvali za posudu ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Sad si me Hana u brigu dala
![]() ------------ Niho pa rekla sam ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Kako misliš oporavak u hladu, ne smiju na sunce ili što? Meni mama rekla da odmah navalim na prihranu koju sada dajem ona ima sulfrinije godinama. Drago mi je da ti se sviđa posuda ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Hojčeka ne ubijem te tako lako imaš tenk ![]() Ma vidim ja da meni ono liči na koprivicu. Eto to ti je kazna što si sebi ostavila " najljepšu " smokvici, ko Šmrcka šljivi može mu i ružna kopriva ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |