Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 5960616263 120> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovrice što ti je to na onoj stapci,mislim kakav je to cvijet,sjeme od čega?
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...sve i svašta...
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...e....ovo je rođak od one biljke kojoj sam potrgala pofurene listiće....
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...moje perce...hvala, Antonija!
|
|
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro tvoja svastara je bas sarolika
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji krasan Lovro! |
|
Rijeka
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje sam dobila podatak da se zove Haemanthus multiflorus! Za mene je bila narančasta krasotica!!! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorice, Miro, puno puno pusica!!!
Ima i od vas nešto u mojoj zbirci, hvala vam! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha....sjetila sam se...malo sam se trebala zagrijati..ooooono je alokazia...već sam mislila da je Švabo došel!
Monstera mi je napisala šareni adam i klikeri mi prodelali.... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...strinina difenbahia...završila kod mene...seli se, a ima 84 godine...nije joj lako...al svako ima svoju knjigu sudbine koju godine polako listaju...
...posvojila sam i palmicu i oleander ...još su na dvorištu... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...mala monstera...više dobila u širinu, nego u visinu...tipično ženski problem...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...u novom položaju...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kalanhoja...joj, baš je dobro pisati kak se čita
...raširila svoje ručice... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...zgere pruema dele...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...malološinjska opuncia!!!...još je vani na terasi...
Kak nju natjerati da ima dva uha na "glavici"??? Navlečem ju za jedno uho?????...pik...pik...pik...ne bu išlo... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...Lovro je opet od teta na placu dobil nešto...mačuhice...
Posadila u šareni teglić-šalicu! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dosta za danas...zima je duga...moram se javiti tu i tam sa kojom slikom, ne brem sve danas pokazati......
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zna gospar đe će zavoditi, neće u mene stare , šalu na stranu, prelijep ti je. ja lovor ne bi rezala, a ako znam da je u tebe u grasti možda malo.
prekrasne su ti one vazice i mislim da vrijede svake kune. jesi li sigurna da ti se onaj šarenolisni cvijet zove kalanhoa! moram ti reći da ti je gužva uprav čarobna! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro dobro si ti to sve smjestila
Na VŽ placu uvjek svega ima, dobar izbor, baš mi se sviđaju i čupovi i vaze Ja bi malo rezala lovor da se jako ne izduži, nego da se zgusne. |
|
život je more
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam svoj lovor malo porezala da stane kroz vrata kad sam ga unosila u podrum.
Lijepo si napunila kuću s cvijeće,a tvoj Lovrek ima jako lijepu veliku šalicu.
Dat ću ti ja opunciu s dva uheka.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Odgovori | Stranica <1 5960616263 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |