Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 5960616263 77> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno kamenjar,nek si se ti sretno vratila.Noviteti su ti mrak,a što se tiče odlazaka,nikad ti nije loš datum za odlazak.Vidiš da si se lijepo ponovila.A trebaju ti i police.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam malo i do tebe da vidim šta je novoga
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I, jesi se počastila kojim kaktusićem za tvoj kaktusnjak? Kakva je situacija u njemu, hoće li bez gubitaka preživjeti zimu?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proba da vidim jeli mogu na ovaj nacin stavit slike malo sukulenata ,iznijela ih danas
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam mjesta dovoljno,sve sam samo iznijela ,poslje cu trazit mjesto |
|
Vir |
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O ime... eto te napokon,dobro izgledaju ovi tvoji mališani a kakvo je stanje u kaktesgartenu?
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovakve police sam dobila za kaktuse i ostale biljke
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar koja ljepota kod tebe!!!Nekoliko puta sam ponovo gledala slike.Prekrasno cvijeće,sve ti je lijepo dočekalo proljeće.Eto mene prvom prilikom,samo ne znam kako ću s ljubimcem.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej, pa di skrivala te sukulente do sada, svi do jednoga prezimili ko kraljevi i sad se šepure na suncu, vidi se da ih je prava ruka njegovala , samo mi nije jasno kako "mezimac" nije u kombinaciji s njima, pa i on se voli sunčati na ovom suncu. Draga a sad da kažem ono što mislim "preljepooooo" to je jedina riječ koja ima smisla na sve ovo. i do poda , ma što do poda , do , do, ma neznam do čega , jer sve je premalo duboko za moj naklon
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar, krasno!
u vrtu proljeće a sukulenti -nemam riječi. |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
osim opasno nagetih opuntija stanje u kaktus gartenu super....kaktuse nisam iznijela ,cekam da prođe najavita kisa za vikend pa cu i njih iznijet,police su spremne ,samo iznesem..i kaktus garten moram ocistit od korova,ne stignem puno |
|
Vir |
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
camelija samo ti meni pozuri ,za ljubimca ne brini ,malo ce te onjusit i mozda poljubit i to je to,poslje si mirna...vec zamisljam situaciju kad tim pokusa tebe cmok a ti se ukocis od straha ,al zaista ne brini,nece te njam
znas bas sam radoznala kako ce to izgledat ,al znam da ce proc super ,jos ces se ti naviknut na njega aralija ,evo sukulenti izneseni,jos malo da uredim kaktus garten i malo sredim ruzicnjak,stavljat cemo neke cigle oko kamena i moci cemo kavu popit kod mene slavuj ,hvala ti na pohvali ,sukulenti su dobro,vrt napreduje |
|
Vir |
|
Odgovori | Stranica <1 5960616263 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |