Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 5960616263 381> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa to je super, meni tek niknula salata u plasteniku i jako me ljuti.. Sijana je iz drugog pokušaja, iz prvog nije htjela niknuti..valjda staro sjeme....
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni s ene jede bas salata u ovo doba godine pa zasto sma kiselila sarenu salatu i kupus kiseli te cveklu.
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..ja mažem rikulu, raste ko luda, bolje neg na ljeto, i ima nešto crvenog radiča, mladog luka, nemreš vjerovati,to su oni kaj sam ih previdjela pa sad potjerali..
Još imam par dajzeka koji su polako dozrijevali, ajjjme, kak ću bez njih do iduće godine
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kazem vam curke sve ima svoju draz,sad se jede kisela salata.ne bi nam dajzeci bili na ljeto tako primamljivi kad bi ih svaki dan jeli. meni sad da das frisku iz baste krastavicu ja bih odabrala kisali iz tegle.
Viz.jel to si sijala na balkonu u saksije pa beres salate i luk? |
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolov, nemam ništa više u teglama, samo na gruntu.Jedva čekam onu crvenu i zelenu prokulicu, jel znaš one slike koje sam ti poslala...e te su sada na pola narasle, još jedno 30 dana i krečem u berbu
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da sjecam se cudi me da one rastu sad po zimi! ja volim corbu od njih.kakav vi recept imate od njih pliz
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolovko...prokulica ti je zimsko povrče, najbolje i najukusnije kad je mraz opići, da ne zezam se al je tako, mi je volimo kuhati na lešo, i pohati, mljaaacko, mljacković ti je to |
|
|
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da li je netko od vas naišao negdje u hrvatskoj na višegodišnje povrće? tipa broccoli nine star, koja je višegodišnja i samo se režu cvjetići s nje, ili pak onaj višegodišnji luk (Allium ameloprasum)?
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ili pak Chenopodium bonus-henricus, ne znam ni koji mu je hrvatski naziv.
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije svega Khan Dobrodošao! I dugo se družio s nama. Nisam neki stručnjak, ali jedne zime mi je slučajno u vrtu ostala obična naša brokula...Nisam vjerovala da je preživjela zimu, na proljeće se samo odmrzla i nastavila rasti kao da se ništa nije dogodilo. Također čula sam za višegodišnje ljute papričice ( stabalce paprika) nisam ju nikad sijala, ali zanimljivo je ono što sam pročitala o njoj. Zimu preživljava u kući, u tegli, tretira se isto kao i cvijeće, a papričice osim što su zgodne za ukras, mogu se koristiti i za jelo.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja to volim miris i ukus kraljevski.de mi molim te recept kako pohujes to? ja sa osim corbe probala jos i tako sto isprzim luk i kokosiju dzigericu i prokule skupa dinstam na malo vode.poslije tog jela nisi sav svoj predobro
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke moje pa vi jedete.kak je dobro povrće nakon prazničnog prejedanja.
kod mene u vrtu je sve zaleđeno.danas se odpustio dio gdje je rikula.već je velika i dosta tvrda pa sam ju ja malo propržila na ulju dodala češnjaka i pomješala s tjesteninom.bilo je odlično.moji ukučani imaju grah,a ja ga ne jedem pa sam se snašla.MM kaže na sam nabrala malo trave i to je dobro za mene,ali stvarno je dobro
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje ste mi večeras?
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sijemo pardajze necemo ti reci nasu tajnu hihih mi cemo jest dajzeke kad ti budes tek sijao
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..odoh ja...nema niiikooooga
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hajdemo Viz kad nece d apise niko sa nama.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolovko meni se čini da je tebe paradajzomanija ili rajčicomanija pošteno klepila u glavu, a gdje je još proljeće!? Sad ćeš samo i mene zaraziti....
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeej draga, i ja sad samo pretežno tražim neku zelenjavu....dosta je bilo meseka, kolača, sad valja očistiti organizam... |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I naravno dobro mi dođe punooooo zelenog čaja... bez šećera, samo limun, đumbir i nekoliko listića masline...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 5960616263 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |